Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wybór zegarka galaxy watch

(Temat utworzony: 08-08-2024 03:05 PM)
89 Wyświetlenia
Krqb
Apprentice
Opcje

witam, planuję zakup smartwatcha Galaxy za jakieś 500-1200zl, jednak mam ograniczony budżet i zależy mi aby kupić coś co spełni moje oczekiwania ale nie przepłacę za nie potrzebne mi funkcje.

chciałbym aby z zegarka dało się dzwonić (z mikrofonem i głośnikiem), pisać i dobrze by było aby był to model, na którym można wyświetlić zdjęcia. kolejna istotna rzecz to gps bo zawsze warto mieć pod ręką mapy. pomińmy kwestię trybów sportowych ponieważ i tak nie dam rady ich wszystkich wykorzystać. 

Spytam jeszcze, które tych funkcji działają na telefonach z androidem innych niż Samsung.

z góry dziękuję za odpowiedź.

0 Like
124 Odpowiedzi
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Nie potrzebne mi zdjęcia, mam GT3 Pro, brat ma GT4 i nie robi wrażenia, to opaska w obudowie zegarka.

Każdy ma inne wymagania, ja wole ładować co 2 dni i mieć to co chce, jak Tobie pasuje to cieszę się bardzo.
0 Like
Robisław000
Pathfinder
Opcje
Miałem Watch 5 i 6, a potem zmieniłem na GT4 Huawei i jestem bardzo zadowolony. A najbardziej zależało mi na dwóch rzeczach: odbieraniu połączeń zegarkiem i czasie pracy minimum 10 dni, a jest czasem nawet 13 dni i tyle,pozdrawiam.ps.i wygląd .
0 Like
ShadowSylwia
Explorer
Opcje
Mój zasłużony od lat Watch 4 przedwczoraj się przegrzał i od tego czasu nie działa, wiec nastąpiła decyzją o kupnie nowego zegarka. (Chyba że ktoś ma radę na uruchomienie 4? Został schłodzony, próbowałam go resetować i był podłączony do ładowarki przez dłuższy czas)
Mam tylko problem z decyzją czy brać wersję Bluetooth czy LTE? Nie jestem pewna czy potrzebuje LTE, dlatego chcę zapytać o wrażenia użytkowników.
0 Like
ftolu
Pioneer
Opcje
Rozwiązanie Bluetooth będzie odpowiednie, gdy telefon jest stale przy sobie. Natomiast LTE sprawdzi się, gdy wychodzi się z domu bez telefonu, a mimo to chce się mieć łączność z siecią i możliwość prowadzenia rozmów.
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Można nie korzystać z LTE a dostaje się o połowę większą baterię.
0 Like