Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

wybór zegarka galaxy watch

(Temat utworzony: 07-06-2022 12:48 PM)
526 Wyświetlenia
Krqb
Apprentice
Opcje

witam, planuję zakup smartwatcha Galaxy za jakieś 500-1200zl, jednak mam ograniczony budżet i zależy mi aby kupić coś co spełni moje oczekiwania ale nie przepłacę za nie potrzebne mi funkcje.

chciałbym aby z zegarka dało się dzwonić (z mikrofonem i głośnikiem), pisać i dobrze by było aby był to model, na którym można wyświetlić zdjęcia. kolejna istotna rzecz to gps bo zawsze warto mieć pod ręką mapy. pomińmy kwestię trybów sportowych ponieważ i tak nie dam rady ich wszystkich wykorzystać. 

Spytam jeszcze, które tych funkcji działają na telefonach z androidem innych niż Samsung.

z góry dziękuję za odpowiedź.

0 Like
124 Odpowiedzi
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Watch 4 ,bardzo często są promocje
0 Like
Krqb
Apprentice
Opcje

widziałem że podobno na watch 3 jest podgląd zdjęcia. Na 4 też można je zobaczyć czy jest "wysłano zdjęcie"?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krqb  Witam 

Myślę że najlepszym wyborem będzie Galaxy watch 4

lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Wybierz Watcha4 (ze względu na rozmowy, dyktowanie po polsku, asystenta i Google Pay) ale jak Ci się nie spieszy to najlepiej poczekać znowu na jakiś cashback
0 Like
Rozwiązanie
LUKE123
Helping Hand
Opcje
Wszyscy polecają GW4 ale pamiętaj że czas pracy na baterii w tym zegarku nie powala
Krqb
Apprentice
Opcje

No to chyba ten kupię. Jeszcze tylko jedna sprawa, które funkcje nie działają bez telefonu Samsung?

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Krqb,  działa wszystko, oprócz pomiaru pulsu i EKG, bo aplikcja do tego służąca, Samsung Health Monitor, nie obsługuje innych urządzeń. Funkcja Call & Message Continuity również działa tylko dla ekosystemu Galaxy. I to tyle.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Krqb
Apprentice
Opcje

na czym polega funkcja  Call & Message Continuity? Czy to znaczy że nie będą dostępne rozmowy i wiadomości?

0 Like