Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uwaga na zakupy w sklepie Samsung

(Temat utworzony: 13-12-2022 10:43 AM)
202 Wyświetlenia
JacekKrzysztof
Explorer
Opcje

Ja mam taki problem a właściwie mój syn, który kupił dla nas do domu telewizor i soundbar za 10300zl 14 listopada i do dzisiaj czyli 12.12.2022 bujam się z Samsungiem, który wysłał już sprzęt, Zadbano pisało że nie odebrało od Samsunga a ja dzwoniąc do Samsunga otrzymywałem info że robią co mogą aby sprawdzić co się stało. Po kilku e-mailach na które nie było odpowiedzi (a w automatycznej odpowiedzi było że załatwia sprawę w 24H) zagroziłem podjęciem kroków prawnych i co.... ??? Dostałem odpowiedź że robią co mogą i proszą o wypełnienie ankiety Klienta. Wreszcie 9.12.2022 przyznali się, że ich wina i anulowali moje zamówienie na TV i soundbar i stworzyli dwa zamówienia oddzielnie na TV i soundbar. No i wysłali TV znowu, już jest nr przesyłki, już 10.12.2022 zostało odebrane przez kuriera, już 11.12.2022 było w transporcie z datą dostawy dzisiejszą czyli 12.12.2022 (wziąłem wolne żeby odebrać przesyłkę i o 19.00 okazało się, że status zmienił się znowu na odebrane od Samsung I dostawa 14.12.2022. Na soundbar nie ma żadnej informacji kiedy zostanie wysłane. OD PRAWIE MIESIACA SPONSORUJEMY SAMSUNG. Kupiliśmy sobie 75 calowy TV na MŚ w Piłce Nożnej i na razie nie mamy ponad 10000zl i sprzętu. Tak robią oszuści i złodzieje. Jesteśmy od miesiąca zwodzeni przez bandę oszustów. Ostatni zakup od Samsunga. A byliśmy fanami tej marki, zawsze polecaliśmy innym. Wszystko jest z firmą Samsung fajnie jak się coś kupuje za 300 zł. Jak się kupuje coś za ponad 10000zl to się jest potraktowanym jak śmieć. NIE POLECAM FIRMY SAMSUNG I BĘDĘ WSZYSKIM ODRADZAŁ ZAKUPY.

21 Odpowiedzi
JacekKrzysztof
Explorer
Opcje
Poradźcie, co robić w takim przypadku? Zgłaszać to na Policję czy do UOKIK?
JacekKrzysztof
Explorer
Opcje
Teraz wiem że trzeba było kupić to w Euro AGD albo Media Markt od ręki i cieszyć się sprzętem. I wiem że powinienem był czytać i wierzyć w te wszystkie opisane na social mediach problemy z serwisem i sklepem samsung
W1234567890
Helping Hand
Opcje
Ja kupuje właśnie w takich sklepach jak Media Markt, Media Expert itp. i nie ma problemu.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@JacekKrzysztof, na wstępie poproszę Ciebie o niewklejanie tej samej wiadomości w różnych wątkach i miejscach na forum, wystarczy, że dołączysz do jednego z już istniejących tematów.

Co do Twojej konkretnej sytuacji, bardzo przykro, że tak się stało akurat podczas Twoich zakupów. Uwierz mi, wszyscy w Samsungu pracują nad rozwiązaniem, a ja ze swojej strony liczę, że termin 14.12. będzie już terminem ostatecznym dostawy zamówionych urządzeń.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

JacekKrzysztof
Explorer
Opcje
A mi przykro że usunęliście mój główny post po to żeby go nikt nie przeczytal. OD Was oczekuję nie nadziei tylko wysłania zapłaconego sprzętu. 14 dni roboczych dawno już minęło a wy nadal macie nadzieję. Na razie mamy kolejny termin na dostawę telewizora na 14.12 ale o wysłaniu soundbara za prawie 4000 zł nawet nie wspominacie
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@JacekKrzysztof, Twój komentarz i tak wszyscy zobaczą, bo wątek, w którym pojawiają się nowe posty, w tym przypadku nasze z Tobą, od razu ląduje na samej górze i jest widoczny dla wszystkich, więc przeczyta go bardzo dużo osób.

Daj znać, czy tego 14.12 telewizor zostanie dostarczony. Podawane są jakieś terminy dostawy soundbara?

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@JacekKrzysztof, widzę, że mimo mojej prośby ponownie tworzysz nowe posty z tą samą treścią, więc raz jeszcze przypominam, że to forum ma swój określony Regulamin i Zasady Społeczności, więc fajnie by było, jakbyś działał zgodnie z nimi nawet mimo nieprzyjemnej sytuacji, która spotkała Ciebie w sklepie Samsung.

Witaj na Forum Samsung!

JacekKrzysztof
Explorer
Opcje
Nie. Nie ma żadnych informacji na temat soundbara.
JacekKrzysztof
Explorer
Opcje
Proszę przyznać Panie Moderatorze, że usuwał Pan posty. Dlatego pisałem kolejny.