Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jaki smartfon kupić do 1500

(Temat utworzony: 23-11-2022 05:30 AM)
284 Wyświetlenia
Piterr
Explorer
Opcje
Witam jaki polecacie smartfon do 1500 zł ekran najlepiej min 6.5 cała ale lepiej żeby był 6.7 i min 6gb ram najlepiej samsung i jak najtaniej 
0 Like
12 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Dobrym wyborem w takiej cenie i najmniej awaryjne widząc po serwisie, będzie A52s, A33 lub troszkę droższe A53, S20FE
Grzesiek1981
Pathfinder
Opcje
Najlepiej uzywany z wyższej półki bedziesz bardziej zadowolony niż z nowego średniaka
0 Like
Opcje
Kup sobie s 20 ultra z lekko popękanym wyświetlaczem w tej cenie znajdziesz
0 Like
Piterr
Explorer
Opcje
S20 ultra mam ja a ja chce narzeczonej pod choinkę kupić bo ma s9 plus
0 Like
Melodos
Pathfinder
Opcje
W tym budżecie jeśli chodzi o nieużywane urządzenia Samsunga to polecam A52s (koniecznie z „s” na końcu!). Telefon z bardzo przyzwoitym procesorem, dobra wydajność, bardzo przyzwoity aparat w tej cenie (i to wszystkie dostępne aparaty są niezłe), ekran wysokiej jakości i bardzo przyjemne głośniki stereo. Ram 6 GB lub 8 (ta druga wersja trudno dostępna), funkcja RAM plus (możliwość rozszerzenia pamięci RAM o kolejne 2, 4 lub 6 GB przestrzeni wymiany w pamięci wewnętrznej, ja korzystam z najniższej opcji i i tak telefon śmiga).
0 Like
Piterr
Explorer
Opcje
Dzięki za informacje właśnie nad nim się zastanawiałem. A ta s na końcu co oznacza?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Piterr Hej! To dla odróżnienia, ponieważ były dostępne dwa modele A52. Był to model A52 (SM-A525F) oraz A52s (SM-A528B). A52 wyszedł wcześniej. A52s kilka miesięcy później, niosąc ze sobą szereg usprawnień (jak 120 Hz odświeżanie ekranu) oraz nowy procesor SNAPDRAGON 778G.

Mighn
Big Cheese
Opcje
Puki da się kupić to bierz A52s ... Za to A53 omijaj z daleka...
Mighn
Big Cheese
Opcje
W androidzie 13 powinna już być opcja wyłączania RAM plus - na szczęście, bo jedyne co to daje, to spowolnienie telefonu.