Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowanie zamówienia na Galaxy Buds 3 Pro

(Temat utworzony: 19-07-2024 08:29 PM)
256 Wyświetlenia
Emil92
Voyager
Opcje
Właśnie rozgorzała dyskusja nt. anulacji zamówień na Galaxy Buds 3 Pro. Sam jestem ofiarą takiej sytuacji. Podobno sprawa zwiazana jest z błędami w produkcji słuchawek. Ktoś już wie co i jak w tej sprawie? 
191 Odpowiedzi
SaruPrim
Journeyman
Opcje
Witam, co się dzieje ze słuchawkami Buds3 Pro, że we wszystkich sklepach została zawieszona sprzedaż, a moje zamówienie z samsung.pl zostało wstrzymane, przez co telefon też mi utknął.

Informacja z czatu na samsung.pl:

Pana zamówienie znajduje się jeszcze u nas w magazynie i zostanie wysłane między 18/07 do 07/08. Przeprowadzamy pełną ocenę kontroli jakości, aby upewnić się, że wszystkie produkty spełniają najwyższe standardy, dlatego tymczasowo zawiesiliśmy dostawy Galaxy Buds3 Pro. O wznowieniu dostaw poinformujemy Państwa w najbliższym możliwym terminie.

0 Like
asior12
Journeyman
Opcje
Gdzie miałeś link do kuriera
0 Like
arek38693
Pathfinder
Opcje
Słuchawki nie powinny przejść kontroli jakości, a jednak zostały rozesłane do niektórych kupujących.FB_IMG_1721407354355_1000034498_1721407354.jpg1721413627368.jpg
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
No i beng... Moje zamówienie właśnie zostało wstrzymane 👌🤦
0 Like
SaruPrim
Journeyman
Opcje
A na na czacie na samsung.pl powiedzieli że nie wiedzą co jest z nimi nie tak. Hahaha

https://android.com.pl/tech/772118-zamowienia-galaxy-buds3-pro-opoznione/

Ok, czyli sprzedaż zawieszona... tylko szkoda, że zawiesili mi wysyłkę całego zamówienia. Przecież zegarek i telefon mogli by wysłać a potem dosłać sluchaweczki. ☹️
0 Like
arek38693
Pathfinder
Opcje
Jak widać za granicą samsung ma inne podejście do klientów🙃
0 Like
arek38693
Pathfinder
Opcje
Część osób które ma kilka urządzeń w jednym zamowiniu pisała, że jakieś paczki samsung dzisiaj przekazał kurierowi. Może właśnie zaczął wysyłać część zamówienia, a słuchawki potem doślę
0 Like
SaruPrim
Journeyman
Opcje
A no zobaczymy, zamówiłem cały zestaw 10.07 od razu po prezentacji. Rano tj. 11.07 już miałem status "zamówienie spakowane", a tu dzisiaj rano patrzę a tu status się tak jak by cofną, zmienił się na "zamówienie w trakcie pakowania". Koło południa na telefonie i zegarku zmienił znowu na "zamówienie spakowane" a na słuchawkach dalej jest "zamówienie w trakcie pakowania" i bądź tu mądry. Rok temu Fold5 dostałem dzień przed deklarowanym terminem wysyłki a w tym roku takie cyrki
Scooter80
Pioneer
Opcje
Wszystkie pkt. wrócą.
0 Like
Scooter80
Pioneer
Opcje
Wrócą.