Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowanie zamówienia na Galaxy Buds 3 Pro

(Temat utworzony: 19-07-2024 05:35 PM)
142 Wyświetlenia
Emil92
Voyager
Opcje
Właśnie rozgorzała dyskusja nt. anulacji zamówień na Galaxy Buds 3 Pro. Sam jestem ofiarą takiej sytuacji. Podobno sprawa zwiazana jest z błędami w produkcji słuchawek. Ktoś już wie co i jak w tej sprawie? 
191 Odpowiedzi
jacobshhm
Pioneer
Opcje
Czyli to prawda, ich konsultanci kłamią a zamówień nie chcą anulować.
0 Like
Members_dJBccE9
Apprentice
Opcje

Tylko samsung sprawia problemy z tego co mi się wydaje ponieważ, support komputronik jest otwarty na komunikację z klientami w sprawie tych opóźnień. 

0 Like
P_Z
Voyager
Opcje
Cashback za słuchawki i zakup telefonow nie jest ograniczony ilościowo więc każdy się załapie jeżeli wypełni zgłoszenie, nie liczy się tu kto pierwszy. Gorzej z paskami do zegarków bo tam jest ograniczenie ilościowe, ale w zwiazku z tym cyrkiem samsung pewnie będzie zwiększał ilości paskow jeżeli miałoby ich komuś zabraknąć. To w koncu jest w ich interesie żeby nie mieć setek skarg na promocje do UOKiKu.
0 Like
Emil92
Voyager
Opcje
Napisz do konsultanta Samsung. Podajesz numer zamówienia i gotowe. Zrobiłem tak z druga para słuchawek. Kasa była na koncie tego samego dnia.
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Dzisiaj rozmawiałem z infolinią Samsunga to powiedzieli mi że czekają na oficjalne stanowisko z góry i dopiero wtedy będą informować klientów jak wygląda cała sprawa i jaki będzie jej finał. Jeśli chodzi o dodatkowe rzeczy to nie ma co się łudzić że przesuną rejestrację na benefity do słuchawek bo część osób dostała swoje słuchawki i jeszcze pewnie część dostanie bo nie wszystkie słuchawki są wadliwe A tak naprawdę to nie wiadomo ile ich jest najprawdopodobniej skończy się to tym że zrobią drugą turę podobnie jak było przy sprzedaży nowych smartfonów z serii s tam były dodawane słuchawki i pamiętam że były problemy z rejestracją przez co niektórzy nie mogli się zarejestrować od razu a później wyświetlała im się informacja że ula została wyczerpana ale Samsung pedał oświadczenie że zamiast tych słuchawek będą następne i ruszy tak jakby druga tura więc najprawdopodobniej tak to się skończy. Przy czym trzeba zakładać że możemy bardzo długo sobie poczekać na słuchawki 3 pro bo jeżeli cofną całą pierwszą serię czy tam partię to zanim wykonają następną to najpierw muszą przeprowadzić inspekcję linii produkcyjnej To chodzenie co mogło zawieźć wycofywanie słuchawek niewykluczone że oczekiwanie na zwroty już otrzymanych słuchawek przez klientów i restart od nowa potem pewnie jakieś testy jakościowe i dopiero ponowna wysyłka
Limexo
Navigator
Opcje

Anulowali bo co, plastik się odrywa? Guys fr? Znaczy fajnie ze chcą coś z tym zrobić ale mieli tyle czasu by to odnaleźć i rozwiązać. Jesus...

0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
No niestety ale już lepsze to żeby wycofali zamówienie i albo ci oddali kasę albo faktycznie wykryli błędy i wypuścili poprawione egzemplarze niż faktycznie po otrzymaniu słuchawek zacznie się bujaniem po serwisach albo jakieś zwroty albo jakieś wymiany i tak dalej i tak dalej. Jak sprawdzałem przed chwilą w aplikacji shop to moje zamówienie na razie jeszcze ma status że zostało spakowane nie cofnęło mi go do kompletowania więc może i nie ze wszystkimi egzemplarzami jest coś nie tak ale jeżeli problem jest tak duży i prawdziwy to szczerze wolałbym żeby mi to zamówienie anulowali i wysłali na przykład za miesiąc czy dwa produkt zgodny z opisem wolny od wad i usterek
Ania96
Explorer
Opcje
Pojawiła mi się paczka w InPost, natomiast na stronie Samsunga nadal status "Kompletujemy Twoje zamówienie "
arek38693
Pathfinder
Opcje
Paczka ma status: w trakcie przygotowania?
0 Like
Ania96
Explorer
Opcje
Przyjęta w oddziale1721403335774.jpg
0 Like