Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Z Fold 3 problem z ekranem

(Temat utworzony: 11-06-2023 08:48 PM)
1737 Wyświetlenia
MarcinJacky
Journeyman
Opcje
Witajcie, dziś spotkała mnie bardzo niemiła niespodzianka. Mianowicie otwieram swojego Folda 3 a na ekranie wewnętrznym gruba czarna krecha w miejscu zgięcia ekranu, w prawej części ekran nie reaguje na dotyk (nie działa). Zaznaczę że telefon nie upadł więc nie ma mowy o uszkodzeniu mechanicznym. Czy to jest znany problem w tym modelu? Telefon jest na gwarancji więc będę to reklamował. 
8 Odpowiedzi
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Wymień folię za darmo w serwisie , też mam 3 i było to samo
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MarcinJacky  Witam

Wygląda to na awarie wyświetlacza, w każdym telefonie może się coś takiego zdarzyć także jak najbardziej reklamować na gwarancji.

W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, tutaj pozostaje wizyta w autoryzowanym serwisie Samsunga i oddanie telefonu do analizy i naprawy.

[Lista autoryzowanych serwisów]

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Prosimy koniecznie dać znać jak przebiegł cały proces naprawy. Liczymy na pozytywny koniec.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Z opisu wynika, że to usterka. W takim wypadku koniecznie skorzystaj z reklamacji. Pamiętaj, że możesz skorzystać z rękomi sprzedawcy (niezgodność towaru z umową) lub z gwarancji producenta. Wybór należy do Ciebie.

atoMCrue_PL
Explorer
Opcje
Mam tak samo. Najgorsze jest że to już trzeci raz będzie serwis. Dwa razy folia, a teraz doszedł czarny środek. Uciążliwe jest wizytowanie serwisu co pół roku
0 Like
filo0
First Poster
Opcje
Mam Folda 3 i jak pisze na tym większym ekranie pisze mi podwójnie np: pisze sobie i klikam 1 literę i dzieje się takie coś Kk
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek ponownie uruchomić telefon.

sylwiaJa
First Poster
Opcje
Z moim wewnętrznym wyświetlaczem wszystko było w porządku do momentu kiedy nie zaczęłam intensywniej z niego korzystać,częste otwieranie i zamykanie Folda spowodowało pęknięcie wyświetlacza na samym środku oraz pojawienie się poziomej różowej linii na prawej stronie również prawa strona przestała reagować na dotyk.
0 Like