Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Do użytkowników ZFlip 6

(Temat utworzony: 29-11-2024 05:30 PM)
823 Wyświetlenia
Klaudijka
First Poster
Opcje
Pytanie do posiadaczy Samsung ZFlip6. Czy też jesteście totalnie rozczarowani jego jakością, zwłaszcza jeżeli chodzi o wyświetlacz? Mój zakupiony ze strony samsunga w lipcu br.juz drugi raz wylądował w naprawie. Nie został uderzony ani upuszczony a wyświetlacz się rozlał, oczywiście w serwisie uznali to za uszkodzenie mechaniczne, dobrze, że mam chociaż ubezpieczenie SC+. Zanim zdecydowałam się na zakup pytałam wielu użytkowników Flipów o opinię i chwalili, a ja jestem totalnie rozczarowana. Dodam,że wcześniej miałam S20FE i nigdy nic się z nie działo, a ma 4 lata.

0 Like
12 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Niestety Fold, czy ZFlip jak dla mnie dalej jest typowym prototypem niż telefonem do domowego użytku, dlatego dość często trafiają na serwisy.
Daniel2015
Pathfinder
Opcje
Korzystam z niego jako z drugiego telefonu, jako z gadżetu do S24 Ultra? Ja jestem bardzo zadowolony. Wiadomo, trzeba dbać. Ja używam wszystkich smartfonów bez etui i folii. Tylko zwracam uwagę, żeby w kieszeni nie było żadnych paprochów, piasku i to wystarczy. Jedyna wada dla mnie, ale to porównuję do S24 Ultra – troszeczkę za wąski wyświetlacz wewnętrzny.
0 Like
Klaudijka
First Poster
Opcje
To co wadliwy egzemplarz mam? Z S20Fe nic się nie stało przez 4 lata, gdybym nie dbala to byłoby tak z obydwoma modelami
0 Like
Daniel2015
Pathfinder
Opcje
I nie zgodzę się z przedmówcą że to jest jeszcze prototyp jak ktoś ma dziurawe ręce to nawet smartfona hamer. Zajedzie
0 Like
Klaudijka
First Poster
Opcje
I skoro bez folii to co odkleja Pan folię naklejoną fabrycznie?
0 Like
Daniel2015
Pathfinder
Opcje
Najprawdopodobniej wadliwy egzemplarz. Nawet są filmy na YouTubie, że flipy od Samsunga są zdecydowanie bardziej wytrzymałe niż od Motoroli.
0 Like
Daniel2015
Pathfinder
Opcje
Nie broń Boże, chodziło mi o S24 Ultra Ta z flipa, która jest fabrycznie zabezpieczona, nie można jej ściągać.
0 Like
Klaudijka
First Poster
Opcje
Kwestią tego że ja go nie upuscilam ani nim nie uderzyłam
.wyjęłam złożony z torebki i był rozlany ekran. Przecież to jest telefon do noszenia ,a nie do ustawienia jako eksponat na półce
0 Like
Daniel2015
Pathfinder
Opcje
Na sto 100% wada fabryczna
0 Like