Witam to kolejny post na temat smartfonów jednak on będzie inny niż ten poprzedni tutaj chciałbym zauważyć wady z Folda 3 i z Flip 3 Zacznijmy od wady która jest w obydwóch urządzeniach mianowicie pojemność baterii jak i również jej wytrzymałość w zasadzie tutaj się nie ma co dziwić bo firmy ledwo co wkroczyły tą technologie a po zginanej wyświetlaczach które mają tak dużą powierzchnię i to jeszcze z każdej strony spodziewać się bardzo dużej baterii to by było coś w zasadzie niesamowitego No ale tak to jest wada każdego takiego urządzenia i póki co będziemy się z tym brykać więc do do z fold 3 należą następujące wady czyli rozpikselowanie przedniej kamery oraz bardzo niska jakość tej kamery A w dodatku to że rzekome zasłonie nie kamery rzuca się jeszcze bardziej w oczy niż jakby w ogóle nie dodawali tego czegoś jak i również trzy ekran który swoją propozycją nie jest miły w użytkowaniu jest z kosmosu A to jest moja opinia może się bardzo palcować kiedy wykorzystacie czas to może być bardzo śliski i łatwiej wam padać a urządzenie bardzo dużo waży więc przy takim upadku pęknięcie ekranu jest dużo bardziej możliwe więc teraz pora na z Flipa 3 czyli telefon z naprawdę mam szynką baterią jak na te lata jak na jego wymiary ale trzeba zrozumieć że bardzo dużą część tego telefonu zajmuje właśnie ten zawias wtedy musi Dzielić tą baterię na dwie części jednak minusem jest to iż producent rzekomo mówił że odkształcenia które widać w miejscu gdzie się zgina ekran miały być mniej widoczne a w sklepie by zwykły z Flip i nowszy o którym jest obecnie mowa a różnicy kompletnie żadnej nie było więcej wad nie pamiętam jeżeli coś pomyliłem Zachęcam do poprawy mnie w komentarzu Dzięki za uwagę Trzymajcie się z tej strony był Adam
przyznam, że dużo czytałam recenzji o baterii Folda3 & obawiałam się jej przy tak dużym wyświetlaczu oraz przy moim codziennym, długim czasie użytkowania telefonu. Mam Folda od stycznia & muszę przyznać, że jestem zaskoczona, jak długo trzyma bateria, jak szybko się ładuje, zatem jestem bardzo zadowolona. co do przedniego aparatu, to rzeczywiście jest wiele do poprawy.
Witam kupiłem samsunga flipa 3 z wadą wyświetlacza i oddałem na ubezpieczenie juz nie chce tego tel słyszałem że po wymianie wyświetlacz dalej pada czy jest możliwość na wymianę na inny model, tel ma 6 mc.