Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jaki kij selfie tripod do Fold3 do zdjęć filmów?

(Temat utworzony: 10-04-2022 05:21 PM)
351 Wyświetlenia
sylwekb
Explorer
Opcje

Witam wszystkich

Czy ktoś używa do składanego Fold3 kijek selfie tripod do zdjęć i filmów? Jaki model polecacie? Nie widziałem, żeby Samsung miał jakiś kijek. Jak konfigurować przycisk głośności w Fold3 z kijkiem aby wszystko działało stabilnie?

6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sylwekb  Witam

tego typu akcesoria to trzeba szukać u zewnętrznych producentów :smiling-face:

sylwekb
Explorer
Opcje

Sądziłem, że odpowie ktoś kto używa jakiś kijek do Samsung Fold 3. Ze względu na składany format tego telefonu nie mogę znaleźć konkretnie dedykowanego kijka do tego modelu. Obawiam się kupować jakikolwiek kijek aby nie uszkodzić telefonu. Oczywiście pisałem do sprzedających kijki / monopody na Allegro ale jeszcze nikt nie odpowiedział.

0 Like
xAp0x
Voyager
Opcje
Mialem z fold 2 i powiem Ci ciezko, testowalem wiele i albo telefon slabo sie trzymal bo ramiona uchwytu nie obejmowaly calego telefonu albo po prostu byl za ciezki jezeli chodzi o te "kompaktowe". Jedyna opcja to statyw jak na aparat ale tutaj tez bez kombinowania nie znajdziej uchwytu ktory stabilnie i bez strachu bedzie trzymal telefon.
sylwekb
Explorer
Opcje

Podzielam Twoje obawy i wolałem napisać. W sumie szkoda bo telefon porządny ale jak tu wykonać w grupie zdjęcie z kijka tak aby wszystkie osoby były na zdjęciu.

0 Like
xAp0x
Voyager
Opcje
Z kijka nie dasz rady za ciezki i za ***** telefon, juz kombinowalem z gimbalami ale tez srednio, jedyna mozliwosc to uzyc jakiegos murka postawic telefon otwarty w polowie i na samowyzwalaczu ale wtedy istnieje mozliwosc ze podmuch wiatru go przewróci :smiling-face: ciezki temat niestety z foldami
sylwekb
Explorer
Opcje

No właśnie, do Samsung S20 i S21 Ultra nie ma problemu są porządne kijki dedykowane mimo, że telefony także dość ciężkie, a do Folda 3 nie ma. Pisałem do sprzedawców, producentów i nawet nikt nie odpowiedział.