Byłem w serwisie i powiedzieli że zawias rysuje się przez kurz ktory się tam dostaje, złożyłem przy serwisancie telefon do połowy i wzięłem kartkę papieru i od góry pokazałem mu ze jest taka szczelina ze papier przejdzie, a na dole ze tej szczeliny nie ma u nawet kartka nie jest w stanie tam wejść, na co on powiedział że tak to ma być, zapytałem czy pokaże mi innego folda bo chciałem sobie porównać, to pokazał mi i tam owszem nie było idealnie rowno ale ramka nie ocierała zawiasu, później pojechałem media expert bo miałem po drodze w celu porady, to Pan powiedział że widzi że jest różnica ale nic nie powinno się stać, ale zaproponował zwrócenie telefonu i wzięcie nowego bo samsung nie podejmie się reklamacji aż takiej "pierdoly" gdzie ja dbam o telefony a już po tygodniu na zawiasie są zauważalne rysy, gdzie również sam telefon traci na wartości.
Dlatego problem nie został rozwiązany bo każdy mówi co innego i nikt nie jest w stanie powiedzieć jak to ma być dokładnie. Ale wydaje mi się że jeżeli jest tak że jedna część ociera się o druga to nie jest to w 100% dobrze zrobione dlatego doszedłem do wniosku że dziś zwracam telefon, nowy już jest zamówiony i będzie jutro do odebrania, i przy kasie poproszę o sprawdzenie telefonu i jeżeli tam będzie inaczej niż w tym co mam teraz to znaczy że nie przesadzałem tylko miałem rację

etui ściągnięte więc teraz powinno być bardziej widoczny mankament o którym mowa.
A jutro jak odbiorę nowy to napisze czy to tak ma być czy przyszedł jednać całkiem inaczej złożony.