Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Fold 3/Folia na wewnętrznym wyświetlaczu

(Temat utworzony: 16-01-2023 01:42 PM)
6544 Wyświetlenia
Kilos
Explorer
Opcje
Witam. Od jakiegoś czasu użytkuje folda 3.Podpowiedzcie mi drodzy użytkownicy czy taki początek odklejania się folii na zgięciu wyświetlacza kwalifikuje się już do wymiany folii, czy może przesadzam i poczekać czy to się bardziej zacznie odklejać?

image

image

32 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kilos  Witam 

Jeżeli folia się w jakikolwiek sposób odkleja to jak najbardziej można skorzystać z wymiany na gwarancji. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Podejrzewam, że gdyby w moim Fold4 pojawiła się taka sytuacja to również skorzystałbym z bezpłatnej wymiany folii w serwisie.

Kilos
Explorer
Opcje
Dzwoniłem do serwisu i faktycznie przysługują mi gwarancyjne wymiany folii, lecz mi bardziej chodziło czy ten objaw który przedstawiłem na foto jest niebezpieczny dla wyświetlacza i natychmiast trzeba wymienić folie czy mogę użytkować jeszcze jakiś czas, ponieważ oddanie tel do serwisu wiąże się z jego brakiem....
Kilos
Explorer
Opcje
No to cóż... Będzie trzeba oddać do tego serwisu. Kłopotliwe te folie...
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kilos, podejrzewam, że można w dalszym ciągu korzystać z telefonu. Nikt jednak nie zagwarantuje, że jest to w 100% bezpieczne. Dlatego najlepiej zgłosić się do serwisu.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Każdy taki uszczerbek foli z Foldach, czy Z Flipach kwalifikuje się jak najszybciej do wymiany.
Premizlaus
Navigator
Opcje
Dobrze wiedzieć identyko mi odeszło
Kilos
Explorer
Opcje
Podrzuć fotkę. Porównamy 🙃
Premizlaus
Navigator
Opcje
Fotoreceived_5701931099876217_1000001050_1673879171.jpg