26-09-2024 07:26 PM
26-09-2024 09:14 PM
15-12-2024 01:43 PM
16-12-2024 04:59 PM
@Kar0tka Zrestartuj telefon. Jeżeli to nic nie da to oznacza usterkę techniczną i trzeba sprzęt reklamować/serwisować.
01-01-2025 09:45 PM
Część, trochę się na szukałem na ten temat, gdyż moja żona ma podobny problem ale niestety stało się to po aktualizacji która sam zrobiłem . A dokładniej z Androida 12 do 13 i później do 14 bo myślałem że coś pomoże . Niestety się myliłem bo co się okazało nic to nie zmieniło . Telefon działał bez żadnego problemu do czasu jak zrobiłem pierwsza aktualizację. Niestety Samsung się wypiera czego kolwiek bo mnóstwo ludzi na całym świecie ma podobny problem . Na pewno nie jest to wina żadnej baterii jak pisze Samsung i także uszkodzenia jakiegokolwiek. Bo skoro odkładasz telefon na szafkę w normalny sposób i podnosisz w taki sam sposób to nie ma prawa nic się stać . Podejrzewam że miałaś ustawione żeby robił sam aktualizacje w nocy. Ja zawsze miałem to wyłączone i dlatego nie byłem świadomy co mnie czeka po zrobieniu aktualizacji. Na dziś dzień dzisiejszy telefon potrafi działać bez problemu pół dnia a później zaczyna włączać się kiedy mu się za chce. Niestety podejrzewam że lepiej już nie będzie. A i jeszcze wspomnę że kosztował 3 lata temu 5000 złotych kiedy kupowałem żonie pod choinkę. Na angielskich forach piszą te same bruzdy typu reset telefonu itd. Niestety te bzdury podejrzewam że są powielane w każdym innym języku.
01-01-2025 09:46 PM
Problem jest z aktualizacją Samsunga która nie mają zamiaru naprawić , wyżej opisałem problem można znaleźć pełno podobnych bzdur z Samsunga odpowiedzi na forach w innych językach .