Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy telefon jest nowy?

(Temat utworzony: 21-02-2023 07:03 PM)
582 Wyświetlenia
DjKrisKapy
Pioneer
Opcje
Mam pytanie. Jak sprawdzić czy telefon jest nowy? Kupiłem 2 sztuki Z Flip4 i jeden miał nieoryginalne plomby. Bateria 6% i konfiguracja przebiegała inaczej niż na pierwszym modelu. Gdzie i jak mogę to sprawdzić? 
9 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, a jak dokładnie przebiegały konfiguracje?
Czym się różniły?
DjKrisKapy
Pioneer
Opcje
Pierwszy po kilku krokach wymagał restartu i po restarcie pytał o dane komórkowe i o Esim, drugi po tych kilku krokach nie wymagał restartu i od razu pytał o Esim.
DjKrisKapy
Pioneer
Opcje
Plomby 20230221_191315_1000003243_1677003197.jpg
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Możliwe, że ten z plombami Orange jest po zwrocie do 14 dni.
DjKrisKapy
Pioneer
Opcje
No to mam nidostyt, że dostałem taki wymacany 😃 a miała być nówka, fabryka pachnąca
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Całkowicie się zgadzam. Wg mnie to jest oszustwo, choć pewnie nie w sensie prawnym. Dla porównania X-kom sprzedaje takie egzemplarze jako outlet.
DjKrisKapy
Pioneer
Opcje
Napiszę do nich, zobaczymy jak się do tego odniosą...
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
tez jestem tego zdania ze na pudełku opakowaniu nie powinna znajdować się inna plomba aniżeli producenta a u cb jak widać oprocz oryginalnej plomby zabezpieczenia znajduje się naklejona na to plomba operatora ...takze pędź z tym tam gdzie to nabyłeś i reklamuj a najlepiej to im to oddaj
DjKrisKapy
Pioneer
Opcje
Pisałem i proponowali mi żebym reklamował, muszę do nich wysłać do weryfikacji. Co będzie? Nie wiem. Zastanawiam się tylko czy da się sprawdzić czy i jak długo telefon był używany. Bo jeśli tylko ktoś go wyjął z pudełka włączył, wyłączył i oddał to pół biedy, niesmak jest ale żona przeżyje...
0 Like