Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem samsung s9 hard reset

(Temat utworzony: 23-12-2019 04:45 PM)
805 Wyświetlenia
Boskiberus
First Poster
Opcje

Witam mam problem odnośnie modelu samsung s9 kupiony w salonie play w styczniu tego roku od samego poczatku nie bylo zadnego problemu z tym telefonem wszystko smigalo ideaalnie nawet pod naporem wiekszej ilosci aplikacji az do dzis ,a wiec chodzi o to ze po prostu z checi uprzątnięcia plikow z tel zdecydowalem sie na hard reset( ten na guzikach nie z ustawien) i wszystko spoko usunelo sie ale odkad telefon jest wyczyszczony gdzie powinien chodzic lepiej chodzi 3 razy gorzej do tego pojawily sie jakies problemy z klawiatura raz nie dziala mi 2 rząd asdfghjkl a pare minut pozniej np cyfry  a tamte dzialaja stalo sie tak po tym resecie i problem pojawia sie sporadycznie nie na codzien wiec nie przeszkadza w uzytkowaniu ale w pewnych momentach jest dosc uciążliwe

0 Like
6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Boskiberus teoretycznie na tym samym telefonie nie powinno być problemów,  ale czy przywracałeś kopię poprzednich ustawień i aplikacji?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Boskiberus
First Poster
Opcje
No właśnie nic wszystko od zera
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Boskiberus Spróbuj jeszcze jednej fabryki.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Boskiberus
First Poster
Opcje
nadal nic
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Boskiberus świeży system musi przez jakiś czas "pochodzić", aby nauczył twojego użytkowania. Z czasem się poprawi.

Mnie nurtuje ten problem z klawiaturą. Powodem może być ochrona wyświetlacza, nie wiem czy masz? Ale może to być również uszkodzenie samego dotyku.

Wykonaj test dotyku z poziomu menu do którego wejdziesz korzystając z tego kodu: *#0*#.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Boskiberus, po przywróceniu ustawień fabrycznych warto przejść do sklepu Google Play oraz Galaxy Store i zaktualizować wszystkie dostępne aplikacje. Po resecie większość aplikacji jest przywracana do starszych wersji i stąd mogą występować problemy. Odczekaj również jakiś czas zgodnie ze wskazówką przekazaną przez @Szewcu72. Daj znać jutro czy telefon zaczął lepiej działać.

0 Like