Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

zmiana lokalizacji zapisywania zdjęć

(Temat utworzony: 06-02-2025 12:06 AM)
160 Wyświetlenia
Mirmir_S25plus
Explorer
Opcje

Czy jest możliwość zmiany lokalizacji zapisywania zdjęć niż "APARAT" chciałem stworzyć folder o nazwie xxx i tam zapisywać swoje nowe zdjęcia?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Mirmir_S25plus a co się dzieje, gdy stworzysz nowy folder "Camera" a stary nazwiesz na przykład "Camera_old"?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie znalazłem takiej możliwości. Jaki jest powód chęci zmiany folderu?

Amazigh
Big Cheese
Opcje
Jaki by nie był - Użytkownik powinien mieć taką możliwość. Zwłaszcza, że inne aplikacje mogą i tworzą swoje foldery...
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Myślisz, że spośród milionów Użytkowników Galaxy i przez tyle lat nikt jeszcze nie zgłosił takiej sugestii?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Niestety nie posiadam takich informacji.

0 Like
Mirmir_S25plus
Explorer
Opcje

Chciałem stworzyć nowy folder w aplikacji Aparat, aby wszystkie nowe zdjęcia zapisywały się bezpośrednio do nowego folderu, bo w katalogu "Aparat" mam już naprawdę dużo zdjęć. Czy ktoś wie, jak ustawić, żeby zdjęcia automatycznie zapisywały się do konkretnego folderu, zamiast do domyślnego katalogu "Aparat"

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Mirmir_S25plus a co się dzieje, gdy stworzysz nowy folder "Camera" a stary nazwiesz na przykład "Camera_old"?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Mirmir_S25plus
Explorer
Opcje

już sprawdzam, miałem tam 10 folderów 😞 myślałem że się rozjadą 😕 ale faktycznie jest ok dziękuję

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Mirmir_S25plus proszę bardzo 👍