W najnowszej zapowiedzi wydarzenia Google I/O, które odbędzie się 20 oraz 21 maja, Samsung potwierdził, że Android 16 wraz z nakładką One UI 8... Wyświetl post

Custom List Message Item |
---|
W najnowszej zapowiedzi wydarzenia Google I/O, które odbędzie się 20 oraz 21 maja, Samsung potwierdził, że Android 16 wraz z nakładką One UI 8... Wyświetl post ![]() |
Samsung ujawnił dziś pełną specyfikację smartfonu Galaxy S25 Edge, który dołącza do serii Galaxy S, definiując na nowo kategorię smukłości.... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam do dyskusji na temat etui oraz akcesoriów dla serii Galaxy S25, z jakich będziecie korzystać lub już korzystacie.... Wyświetl post Etui jak najbardziej zabezpiecza przed pocztą się dłonią jak i twarzą podczas rozmowy❤polecam wszyst... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S25, Galaxy... Wyświetl post |
Po ostatniej aktualizacji przeprowadzonej 2 dni temu w telefonie s25 ultra bateria zuzywa się znacznie szybciej nawet przy zmniejszonym użytkowaniu... Wyświetl post @Damian6, kiedy urządzenie zostało zakupione? Czy wgrywałeś kopię zapasową ustawień oraz aplikacji z... Wyświetl post |
Witam. Od momentu kupna nowego s25 mam problem z płatnościami poprzez Google Pay (NFC). Ciągle błądzę telefonem po czytniku zbliżeniowym i... Wyświetl post @DarthVader92, hard resetu bez kopii zapasowej aplikacji i ustawień chyba nie robiłeś? Obstawiam, że... Wyświetl post |
Cześć. Ponieważ internet zalany jest sponsorwanymi recenzjami ciężko znaleźć niezależne opinie użytkowników. Mam pytanie... Wyświetl post Update. Odważyłem sie i kupiłem s25ultra, póki co nie żałuję, technologicznie duży przeskok w porówn... Wyświetl post |
Cześć, Zakupiłem s25 plus Mam pytanie odnośnie aparatu i waszych doświadczeń. Jak to jest, że iPhone 13 pro oraz a52... Wyświetl post |
Samsung otwiera nową erę inteligentnego oprogramowania, wprowadzając prawdziwego multimodalnego agenta AI, stworzonego z myślą o różnych... Wyświetl post @romin1, Beta w Polsce zazwyczaj startowała po wydaniu drugiej wersji beta. Tym razem pewnie będzie ... Wyświetl post |
Czy ktoś zauważył po aktualizacji problem z baterią? Bo nie wiem czy to problem mojego egzemplarza czy ogólnie, ale po aktualizacji wytrzymałość na... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S25, Galaxy... Wyświetl post |
Witam. Mam problem z S25 Ultra. Bateria ucieka w oczach w porównaniu do poprzedniego S23 Ultra. Telefon się grzeje jest ciepły. Zrobiłem factory... Wyświetl post Spróbuj wyczyścić dane aplikacji Usługi Google Play. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > ... Wyświetl post |
Podczas wydarzenia Unpacked, które odbyło się 22 stycznia 2025 roku, została zaprezentowana nowa rodzina Galaxy S25, a wraz... Wyświetl post @miroON @sekacz3 @kamil40013 Potwierdzam. Na bieżąco obserwuje przecieki. Coraz bardziej sie to potw... Wyświetl post |
Zgineła mi edycja zdięć AI od Samsunga nie wiem co wyłoczyłem Wyświetl post Witam Muszisz mieć wlaczoną tą funkcję. Wejdz w ustawienia --> Galaxy AI --> włacz asystent zdjęć. Wyświetl post |
Telefon gdy jest wyłączony i podlaczony do ładowarki pokazuje białe kółko z piorunem po dłuższej chwili można włączyć telefon ale ma 1% i nie wtedy... Wyświetl post |
Total: 12GB - 6,3 busy - 4,6 free = 1,1GB...?? 🥸 BTW.: 6,3 GB przy dwóch (słownie: 2) apkach w tle... ... Wyświetl post OK. Tylko kwestią prymarną nie jest tu pytanie: "po co/na co/w jakim celu"?, lecz dlaczego ta część ... Wyświetl post |
1. Cześć, zamówiłem s25ultra, chcę dokupić etui, mam zaufanie od wielu lat do Spigena, ale jak będzie z działaniem rysika i obudowę ultra hybrid... Wyświetl post Edit: 1.miałem wyłączone domyślnie podpisy wszystkich ikon, teraz jest ok. 2. Aby zwiększyć skuteczn... Wyświetl post |
Witam. Mam pytanie od zawsze używałem standardowej aplikacji sms/mms. W s25 jest aplikacja wiadomości od Google. ... Wyświetl post |
Cześć. Po przesiadce z A52s 5G na S25 jestem w negatywy szoku że nowy flagowiec samsunga robi gorsze fotki niż stary A52s. Głównie chodzi o brak... Wyświetl post S25 ultra jestem zawiedziony, zdj w pomieszczeniu przy dobrym świetle wychodzą gorzej i mają pełno s... Wyświetl post |
W moim przypadku usuwanie niechcianych obiektów praktycznie nie działa. W większości przypadków wyskakuje powiadomienie, że nie można tego zrobić. ... Wyświetl post No tak gumka sobie radzi. Używałem generowania, bo system zachęcał do tego i reklamy 😄 Wyświetl post |
Co się zmieniło: 1. Uproszczona procedura udziału w programie Beta ... Wyświetl post |
Witam, mierzę się z takim problemem że chciałbym używając Dex móc grać na kontrolerze w gry które mają sterowaniem dotykiem. Czy Samsung posiada... Wyświetl post @Alcast, Aplikacja Game Booster + z pakietu Good Lock umożliwia mapowanie przycisków kontrolera. Jed... Wyświetl post |
Cześć! Galaxy Unpacked już za nam, a w tym artykule przedstawię wam najnowszą serię Galaxy S, czyli Galaxy S25 oraz Galaxy S25+,... Wyświetl post |
Cześć, mam problem z ponownym łączeniem bluetooth. Gdy łączę się za pierwszym razem to łączy do obsługi połączeń i dźwięku, a jak wysiądę i wrócę... Wyświetl post Dokładnie tak się z tymi modelami radia działo. Czy w Golfach, czy Jetta ktoś kto miał ten model rad... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
116 | |
43 | |
34 |