Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S25 Ultra - problem z Android Auto

(Temat utworzony: 07-02-2025 05:36 PM)
2770 Wyświetlenia
Lukas_Pogo
Pioneer
Opcje
Witajcie, 

Pojawił się u mnie pierwszy problem z S25 Ultra, nie działa w moim aucie Andoid Auto po podłączeniu kablem. Wcześniej miałem S24 Ultra i w tym samym aucie i na tym samym kablu działał. Moje auto to Mazda 6 z 2017 roku. Warto dodać, że sprawdziłem działanie S25 Ultra w nowszej Maździe CX-30 z 2019 roku i tam działa bez problemu. Do postu zamieszczam fotki z komunikatem jaki pojawia się w aucie po podłączeniu kablem i co pokazuje telefon. Próbowałem na wszelkie sposoby i nie chce zaskoczyć. Przełączałem opcje na telefonie, zmieniałem, szukałem i nic. Telefon jest sparowany z autem po bluetooth i działa dobrze, odtwarza muzykę itd. ale to chyba nie ma znaczenia. Patrząc na to, że dopiero co wszystko działało z S24 Ultra to dopatruję się jakiegoś problemu z telefonem, chociaż działa w CX-30, dziwne.. Ps auto jest za stare na łączenie bezprzewodowe Android Auto. Macie pomysły co zrobić?
Przejdź do rozwiązania
22 Odpowiedzi
Arrczi
First Poster
Opcje
Odinstalowałem, zainstalowany nowe AA i śmiga!.
Vankoyyy
First Poster
Opcje

How did you manage to delete Android Auto from the phone with it built in? I have the same problem. Phone S25

0 Like
Lukas_Pogo
Pioneer
Opcje
Go to Google Play, find AA and use the remove button. Then reinstall it, it will work fine.1742284652143.jpg