Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

S25 Ultra jak wyłączyć pasek nawigacji przy obsłudze gestami

(Temat utworzony: 22-02-2025 12:35 AM)
716 Wyświetlenia
_svery_
Pathfinder
Opcje

Hej wam!

No cóż... dałem się zSamsungowac ;)). Kupiłem s25 ultra. Ale mam problem i pytanie jednoczesnie. Czy da się wyłączyć jakoś pasek nawigacji? Tak aby się wgl nie wyświetlał (mam na myśli ten "bar" który jest przy obsłudze telefonu gestami)

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Drd0
Helping Hand
Opcje

@Wiatrak24 da się zrobić belkę nawigacji aby była niewidzialna, wystarczy zainstalować goodlock i navstar, sam mam tak zrobione s25 ultra https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/pasek-nawigacji/td-p/6089962

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
25 Odpowiedzi
Krovik
Apprentice
Opcje
Jeżeli chodzi o belkę to nie, nie usuniesz mam S24U i niezależnie od systemu nie da sie usunąć a kojarzę że się dało kiedyś.
_svery_
Pathfinder
Opcje
tak, migrowałem z a52s i tam mialem usunięte
_svery_
Pathfinder
Opcje
nawet za pomocą jakis ustawien programisty czy cos takiego?
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Tak. Da się. Doprecyzuj: pasek z "przyciskami" nawigacyjnymi czy wskaźniki podpowiedzi gestów? Czy pasek "szybkiej podpowiedzi" ?
0 Like
Krovik
Apprentice
Opcje
Haha też migrowałem z A52s5g i tam własnie było, niestety nie da sie usunać a szkoda bo na starym średniaku się dało, może kiedyś to znowu dodadzą.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Tak. Da się. Doprecyzuj: pasek z przyciskami, paski podpowiedzi gestów czy pasek szybkiej podpowiedzi?1740181925996.jpg
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć. Niestety zarówno z poziomu zwykłych ustawień jak i opcji programisty obecnie nie da się sprawić aby pasek nawigacji był przezroczysty.
_svery_
Pathfinder
Opcje
:(( mega irytuje mnie jego obecnosc, takie proste do zrobienia a nie ma takiej opcji, no nic czekam na to az samsung wpadnie na ten genialny pomysl
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Trzeci raz - nie wiem kto i dlaczego usuwa moje odpowiedzi: da się!
0 Like