Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dodaniem katy visa do portfela

(Temat utworzony: 07-02-2025 06:21 PM)
572 Wyświetlenia
MilenMee
First Poster
Opcje
Witam, mam problem z dodaniem do portfela google katy płatniczej Visa na telefonie S25 Ultra. Próbowałam już chyba wszystkiego (czyszczenie pamięci, instalowanie na nowo aplikacji, usuwanie zapisanych kart). Nie mam problemu, żeby dodać na innym telefonie katy visa, więc to nie wina aplikacji. Z Mastercard nie ma takiego problemu, można dodać bez problemu i płacić.

Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem, albo wie jak go rozwiązać?
0 Like
10 Odpowiedzi
yahuho
First Poster
Opcje
Dziwne mi wszystko śmiga musiało coś pójść nie tak Czy karta Visa czy MasterCard wszystko się elegancko dodało tylko Musiałem zrobić to ponownie z ręki tudzież wybrać z listy mając połączone konto Google już w telefonie więc sam sobie ściągnęło wszystko nawet nie musiałem nic spisywać Tylko musiałem to zrobić ręcznie żeby zaznaczyć którą kartę mam dodać
0 Like
MilenMee
First Poster
Opcje
Przy sprawdzaniu zgodności kart wyskakuje komunikat, że coś poszło nie tak i, żeby spróbować później .... już tak 3 dzień próbuję
0 Like
IzaB
Pathfinder
Opcje
może problem jest po stronie banku - dodanie karty do portfela google musi być potwierdzone przez bank... ja dodawałam kilka dni temu i nie było żadnych problemów więc to chyba nie jest wina telefonu..
0 Like
MilenMee
First Poster
Opcje
3 różne banki i w każdym problem z Visa, karty Mastercard dodały się bez problemu
0 Like
yahuho
First Poster
Opcje
Może wlacz nfc. Uwaga tylko Portfel Google działa.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@MilenMee  u mnie też bez problemowo banki potwierdziły poprawność dodania kart MC i Visa. Wszystko działa. Jeżeli nie dojdziesz do etapu potwierdzenia przez bank, nic więcej nie zrobisz. Być może problem jest po stronie serwerów Google.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
aquatarion
First Poster
Opcje
Cześć mam ten sam problem ... komunikat że nie można było dodać karty banku, dokładniej InG. Usunięcie karty które były podpiete w poprzednik tel i dodanie ponowne nie pomogło, brak aktualizacji w Google sklepie... próbowałem z kartą Visa i mastercard
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Jadowita
Journeyman
Opcje

Witam

Nabyłam s25 ultra wczoraj i jedna visa dodałam, Mastercard też a visa z pko bp banku niestety nie mogę. Próbowałam ręcznie i skan i nic.W banku mówią że problem po stronie google pay.

Czy udało się dodac kartę czy do tej pory nic ?

0 Like