Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działają powiadomienia większości aplikacji

(Temat utworzony: 04-02-2025 10:40 PM)
532 Wyświetlenia
suffeks
Journeyman
Opcje

nie działają powiadomienia większośći aplikacji, robiłem już reset, clear data itd

jak to nie ogarną w pierwszym update systemowy to oddaje ten tel 
24 Odpowiedzi
_Igor2000
Journeyman
Opcje
Jaka aplikacja konkretnie? Mi wszystkie śmigają.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@suffeks powiadomienia działają. Sprawdź ogólne ustawienia powiadomień, dodatkowo sprawdź ustawienia powiadomień w poszczególnych aplikacjach.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Proszę upewnić się czy w ustawieniach są zezwolenia na powiadomienia dla tych aplikacji. Czy na telefonie posiada Pan jakiegoś Antywirusa lub "Cleanera"? Często zdarza się że blokują one powiadomienia aplikacji. Jeżeli na telefonie znajduje się taki program proszę go odinstalować i zobaczyć czy powiadomienia zaczną przychodzić. Można jeszcze wyzerować preferencje aplikacji to spowoduje przywrócenie domyślnych uprawnień aplikacji. Po tym zabiegu trzeba będzie jeszcze raz zezwolić aplikacjom na powiadomienia. Ustawienia --> Aplikacje --> 3 kropki --> Zeruj preferencje aplikacji.
suffeks
Journeyman
Opcje
Gmail, inpost, wyze nie działają

SMS, Signal działa

czytam to większy problem zwłaszcza po smart switch https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S25/New-Device-Notifications-not-working/td-p/3126970/
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@suffeks nie wiem jak jest w US, ale w naszym regionie wszystko działa. Nie mam problemów z powiadomieniami z Gmail'a, czy Inpostu. Jeżeli chodzi o kamery, tu się nie wypowiem. Korzystam z innego systemu.

Sprawdziłeś ustawienia o których wspomniałem?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
suffeks
Journeyman
Opcje
nie to nie jest kwestia ustawień

ustawienia są dobre sprawdzałem 10x, ustawienia nielimitowana bateria poszczególnych aplikacji także, brak uśpienia, itd

kasowałem data i cache bez różnicy

jest A15 niedopracowany i tyle
0 Like
Moti7t
Navigator
Opcje
Dlatego ja nigdy w życiu nie używam aplikacji do przenoszenia danych ze starego telefonu na nowy bo zawsze jakieś cyrki wychodzą. Robię wcześniej kopię zdjęć, filmów, dokumentów starym sposobem na dysk USB lub PC, a skonfigurować nowy telefon to jest moment. Fakt że nie używam żadnych komunikatorów poza SMS.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@suffeks co oznaczają: reset, clear data i cache? Pytam, ponieważ ludzie czasami mylą pojęcia. Nie gniewaj się, ale lepiej dopytać.

I podstawowa rzecz. Czy nowy telefon konfigurowałeś "z palca", na czysto? Czy może przeniosłeś kopię z innego urządzenia?

suffeks
Journeyman
Opcje
przeniosłem zdjęcia smsy i ustawienia, aplikacje to zawsze wgrywam od nowa. tego problemu nie było jak kupiłem s23
0 Like