Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S25 problem z przegrzewaniem

(Temat utworzony: 19-04-2025 06:07 PM)
434 Wyświetlenia
Danie1_19
Explorer
Opcje
Dzień dobry, mój telefon S25 podczas standardowego użytkowania potrafi się dość mocno nagrzać, a jeśli dodatkowo rozpocznę ładowanie (nawet wolne), staje się on niekomfortowy w uzytkowaniu. Czy takie zachowanie jest normalne? Być może przyczyną jest tak wydajny procesor w tak niewielkim urządzeniu?
18 Odpowiedzi
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
Na początek Wykonaj zabieg wipe cache partition. Zabieg nie usuwa danych.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

Pozdrawiam
0 Like
Danie1_19
Explorer
Opcje
Witam, fajnie jakbyscie nie pisali pod kazdym problemem o zabiegu wipe cache partition.
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
To co napisać? Wyrzuć słuchawkę, pozbedziesz się wszystkich problemów?. Poczytaj odp ile razy po wcp problemy ustały.
Zonniak
Black Belt 
Opcje
Mogę nie pomagać. Na razie zabieg ma duże powodzenie.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Problemem jest niedopracowane oprogramowanie.. Myślę ze każda kolejna aktualizacja powinna przynieść zdecydowana poprawę. Nie wykluczam tez problem z samym telefonem co wtedy zalecam udać się z urządzeniem do serwisu.
0 Like
kpio50129
Helping Hand
Opcje
Wreszcie ktoś potwierdził że Samsung ma niedopracowane oprogramowanie
0 Like
Zonniak
Black Belt 
Opcje
To mogę jeszcze poradzić "wyrzuć ładowarkę".
0 Like
beavis
Voyager
Opcje
Moj S25ultra podczas korzystania z aplikacji aparat lub sieci 5g też potrafi podgrzać ręce
0 Like
tomek181118
Explorer
Opcje
Hej
Czy wasz s25 ultra też robi sie ciepły podczas oglądnia YouTube tik toka czy przeglądania internetu ? Mój robi sie ciepły na ekranie i na tylnej klapce. Dzieje sie tak na transmisji danych 
0 Like