Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wiadomości Google zastępują aplikację Wiadomości Samsung

(Temat utworzony: 23-01-2025 10:38 PM)
3038 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Od kilku generacji urządzeń Samsung fabrycznie ustawia domyślną aplikację Wiadomości Google. Do tej pory jednak w telefonach dostępne były dwie aplikacje. Począwszy od serii Galaxy S25 w telefonie znajdzie się wyłącznie aplikacja od Google.

006-product-galaxy-s25ultra-titaniumsilverblue-titaniumblack-titaniumgray-titaniumwhitesilver.jpg

Jeżeli jednak w dalszym ciągu chcecie korzystać z Wiadomości Samsung to możecie pobrać aplikację ze sklepu Galaxy Store. Czy uważacie, że to dobra zmiana? Z jakiej aplikacji do wiadomości korzystacie na co dzień?

Źródło: Sammyfans

32 Odpowiedzi
r3d1
Helping Hand
Opcje

Dla użytkowników Play / Virgin to zła zmiana. Play niestety nie ma ochoty wdrożyć standardu RCS od Google. W związku z tym w przypadku tych operatorów RCS = Wiadomości Samsung.

0 Like
Gabarosik
Helping Hand
Opcje
Straszna głupota,ale dobrze,że chociaż będzie można pobrać tą aplikację.
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Osobiście uważam że zmiana jest na minus. Jednak nadal wiele osób w tym ja uważa że aplikacja od Samsunga jest lepsza i nadal z niej korzysta.
daroHAS
Explorer
Opcje
Mam telefon w Play i tylko Wiadomości Samsung.
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
A ja używam ChompSMS 😂😂 i nic na to nie poradze😂😂 podoba mi się i koniec😅😉 a wy kochani tylko systemówki..... 😅🤣
0 Like
Bloodhound-PL
Voyager
Opcje
Wolałem apkę Samsunga. Jednak rezygnacja Samsunga z dalszego rozwoju ich aplikacji oznacza, że mogą pojawiać się różne problemy związane z obsługą RCS, co zresztą czasem się zdarzało. Dlatego uznałem, że skoro temat jest przesądzony, przesiadłem się na apkę Google. Ostatecznie i tak nie jest to mój główny sposób komunikacji ze znajomymi.
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Bo po co szukać dziury w całym...dla mnie SMS to krótko i na temat....tak, nie, mam to w...
Skoro działa. 😂😂😂😂
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Również uważam, że zmiana jest na minus, ale pamiętajcie, że Wiadomości Samsung będą dalej dostępne do zainstalowania, także wybór nadal jest 🙂
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Samsung brnie w złą stronę pakując tylko aplikacje od Google a nie rozwijając swoich które są o wiele lepsze. Ja daje wielki minus Samsungowi za taki ruch. Pocieszeniem jest tylko to że możemy jeszcze ją pobrać.