Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One ui 7

(Temat utworzony: 13-02-2025 09:54 PM)
103 Wyświetlenia
beduin1989
Apprentice
Opcje
Czy tylko ja odczuwam, że one ui7 to skok milowy dla Samsunga ? Miałem S24 i obecnie S25 plus na one ui 7 i ta nakłada to złoto.. 
Raulnin
Voyager
Opcje

Ponoć pracowali nad one ui7 3 lata. Tak powiedziała niejaka Sally (vice prezes). Jak wpadnie update na s24u to zobacze co tam zmajstrowali. Już teraz mamroczą, że nakładka będzie okrojona na inne modele bo za stare, za słabe proce ect...szczerze to nie wierzę, że zrobili coś dobrego.

budol
Navigator
Opcje
My czekamy na OneUi 7 i Androida 15 a Google testuje juz 16 może za 3-4 lata tez się doczekamy 😂
Bolo1985
Navigator
Opcje
Mi zostało jakieś półtora roku do zmiany telefonu tak więc niech się spieszą bo również rozważam flagowca od Google. Tak myślę sobie że do czekamy tego androida 15 jak wyjdzie 16 stabilne na pixel. Jestem ciekaw czy tak naprawdę dobrze układa się ta współpraca Samsunga z Google bo jak narazie tego nie widać. 😂 A i dodam że przecież tu jest oficjalnie forum jak mniemam i wtajemniczeni nie wiedzą kiedy będą aktualizacje to zły znak. Czarne chmury 😂
atvandal
Troubleshooter
Opcje
Oczywiście że to nie będzie to samo co s24ultra nawet w płynności działania.Producent zmusić jakoś musi do wymiany jeśli nie okrojona wersja to nawet jeśli z początku będzie to działać jak na s24ultra to z czasem w wyniku latek aktualizacji itd wydajność spadnie.ROK CZASU NA RYNKU TELEFONOW TO KAWAŁ CZASU
0 Like
budol
Navigator
Opcje
Nie znam procesu Developmentu w Samsungu ale o serwując swoją firmę i ograniczanie kosztów poprzez zatrudnianie masowej ilości ludzi z Indii zdecydowanie wydłuża proces wdrażania oprogramowania i zmian w nim... może Samsung tez tak oszczędza....
0 Like
atvandal
Troubleshooter
Opcje
Prawda może leżeć pośrodku faktycznie mógł być jakiś błąd który nawet nie wyskoczył w beta testach.Bledem może być źle zoptymalizowana jakaś aplikacje do sterowania dronem która spowoduje że jej praca w tle będzie grzać telefon.Mialem tak w S10 plus a zamiennika do drona nie było.Tak czytam i naprawdę ciężko mi uwierzyć że zdążyli zoptymalizować na nowego s25 ultra a na roczny telefon nie.I nie ukrywam lekki nie dosyt czuje
0 Like
atvandal
Troubleshooter
Opcje
A ja przerobilem Pixele od 2 udanej do 5 bardzo udanej i wygodnej przez nie udaną 7 7a i 7pro.Zakonczylem karierę na 8 danej dziewczynie z kiepska baterią a sam kupiłem 8 pro dla baterii i trybu macro.Przez 4 miesiące latałem szczęśliwy robiąc zdjęcia,będąc beta testerem 15 gdzie nic się nie sypało.Ta haptyka nie ma sobie równych.Do czasu aż pewnego dnia wczesnym rankiem nie ujrzałem 2 pionowych jasno różowych kresek po długości ekranu.Tekefon był z polskiej sieciowki takiej fioletowej kupionej za gotówkę.Nie będę opisywał wymienionych e-maili z serwisem Googla.Ostatecznie zdążyłem zakupić s24 przekonany że ile miałem Samsungów co najwyżej wypaliłem w nich ekran na navi rowerowej ale całkiem nie padło.Sprzedalem pixela 8 dziewczyny dałem jej wygranego s24 i kupiłem s24 ultra.Teraz ja nie mam nadal 15 bo brandowany a w pixelu 9 problemy z jakością wykonania.Teoretycznie czasem tęsknię za aparatem i wibracjami ale praktycznie nie chce pixela że względu na problemy gwarancyjny a jeśli już miałbym wrócić to wykupie najdroższe ubezpieczenie na wypadek awarii przywalę młotkiem i każe wysłać nowa sztukę
0 Like
Bolo1985
Navigator
Opcje
Ja nigdy nie miałem problemów z gwarancją a już trochę telefonów miałem zawsze oddaje do operatora i wraca naprawiony. Nigdy nie wysyłałem do producenta. Niech operator się martwi.
0 Like
atvandal
Troubleshooter
Opcje
No fakt nie pieją o tym ale za to we współpracy z google mają naj AI 😀
atvandal
Troubleshooter
Opcje
Przez przeszło 3 lata prowadząc punkt skupu trochę musiałem powysylac na gwarancję.Samsungi standardowo nawet jak im nic nie było wysylamem na wymianę wyświetlacza i baterii.W przypadku Sony i i Samsunga a50 a52 i s20 właściwie miałem własny stołek u rzecznika praw konsumenta POWIATOWEGO.Dlatego nauczyłem się nie kupować oczami bo produkt końcowy za który płacisz to też składniową jaka jest obsługa posprzedazowa.Place dziś przy kasie ale jednocześnie sprawdzam jaka firma obsługuje naprawy serwisowe i czytam opinie często się pokrywają.Obserwuje od 10 lat pewne zmiany o ile dawniej za czasów Nokii tej fińskiej dbano o konsumenta i ceniono jego zadowolenie również przez bardzo mocną kontrolę jakości.Dzisiaj kontrola jakości nie istnieje bardziej opłaca się puścić tysiąc uwalonych sztuk z czego na serwis zgłosi się 600 kowalskich i nowakow,pozostałe 400 odpuści,zrezygnuje,kupi nowe,oleje temat.Czysty zysk .Z tych 600 ile odpadnie bo serwis wystawi że telefon zalany albo użytkowany nie właściwie,uszkodzony mechanicznie itd
0 Like