Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S25 Ultra wyskakujące błędy aplikacji przy dłuższych rozmowach wideo oraz jednoczesnym ładowaniu

(Temat utworzony: 04-03-2025 01:00 AM)
737 Wyświetlenia
Daniel2893
Pioneer
Opcje

Witam 

Od miesiąca jestem użytkownikiem Samsunga Galaxy s25 ultra i zauważyłem że jak rozmawiam dłuższy czas przez kamerkę podczas np. Ładowania telefonu wyskakują błędy że aplikacja Samsung Health przestała działać messenger aplikacja nie odpowiada i tak samo jest z ekranem startowym One ui telefon gaśnie i nic nie da się zrobić.  Czy pomoże reset do ustawień fabrycznych.

Może ktoś wie czego to może być przyczyna czy to przegrzewanie telefonu czy jakieś błędy w oprogramowaniu.? 

24 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Proszę na początek wykonać zabieg Wipe Cache Partition. Jeśli to nie pomoże proszę wykonać hard reset bez przywracania kopii zapasowej aby wyeliminować błędy w oprogramowaniu.
Poradnik Wipe Cache Partition i hard reset:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Rozmowa w trakcie ładowania nie powinna skutkować przegrzewaniem prowadzacym do zawieszenia aplikacji. Zwłaszcza w S25u z superchipem o mniejszym apetycie na energię i dwa razy lepszym chłodzeniu. Niemniej jednak jest niezdrowe. I nie mam na myśli Twojego zdrowia...
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, zapewne jest to jakiś rodzaj błędu w sofcie. Wykonaj wskazówki @Wiatrak24
Daniel2893
Pioneer
Opcje

Zrobiłem Wipe Cache Partition zobaczę czy błędy będą pojawiały się dalej jesli tak to wykonam hard reset. 

0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Proszę dać znać czy któryś z zabiegów rozwiąże problem.
0 Like
Daniel2893
Pioneer
Opcje

Wipe pomógł na 1 dzień  dziś pojawiły się błędy: Podwójny komunikator przestała działać oraz Game Optimizing service i błędy pojawiły się właśnie podczas rozmowy przez messenger podczas ładowania telefonu. Zostaje wykonać hard reset telefonu

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli zdecydujesz się na hard reset to pamiętaj żeby nie przywracać kopii zapasowej. Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy.

Daniel2893
Pioneer
Opcje

czy to może być przez przegrzewanie się telefonu?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Błędy przywrócone wraz z kopią mogą mieć negatywny wpływ na działanie telefonu.