Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ce folie recomandați la S25 Ultra?

(Subiect creat la: 09-03-2025 08:08 PM)
615 Vizualizări
NegruDan
Explorer
Opțiuni
Bună seara,vroiam sa va intreb ce folie recomandați pentru protejarea ecranului?.Anti reflex exceptional al ecranului nu as vrea sa fie stricat cu o folie clear din comerț,cea de la Samsung am vazut ca are reviewuri foarte proaste.Voi ce aveți pe telefon instalat?.
21 Răspunsuri
MariusG14
Maestro
Opțiuni
Buna seara, eu folosesc Spigen. Are pret foarte bun si de asemenea calitatea.

Am ajus sa accept folie desi lana la S24 Ultra nu am avut. 😊
0 Aprecieri
NegruDan
Explorer
Opțiuni
Multumesc de recomandare,anti reflex ecranului se păstrează și cu folia aceasta de sticla?
MariusG14
Maestro
Opțiuni
Nu 100% , nu cred ca este vreo folie care sa pastreze. Cea originala din silicon cred ca are interferenta minima.
Am avut telefonul foarte putin fara folie ca sa pot face diferenta.
Pot sa iti confirm ca in soare puternic se vede foarte bine.
0 Aprecieri
NegruDan
Explorer
Opțiuni
De când am primit telefonul la precomanda ,nu am pus folie ca am zis ca stric anti reflex,am zis totuși sa întreb poate exista ceva ,o sa încerc cu folia Samsung originala și o sa vad pana la urma.
MariusG14
Maestro
Opțiuni
Vezi si ce zic cei care au folosit-o.
0 Aprecieri
MariusG14
Maestro
Opțiuni
Descrierea asa indica.1741543820025.jpg
0 Aprecieri
NegruDan
Explorer
Opțiuni
Da,aștept,pe site Samsung scorul la review e foarte scăzut.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Arunca un ochi peste asta de la Whitestone Dome. Observ ca este antireflex.
https://www.whitestonedome.com/products/whitestone-dome-ar-super-anti-reflection-tempered-glass-scre...
Poți incerca și Spigen, doar ca ei nu au folii antireflex.
NegruDan
Explorer
Opțiuni
Multumesc de recomandare!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare. Eu folosesc folia antireflexie de la Samsung. Nu este din sticlă, dar ajută la microzgarieturi
NegruDan
Explorer
Opțiuni
Asta am comandat și eu acum,m-au descurajat reviewurile de pe Samsung shop ,dar am zis sa încerc.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Am folosit folia antireflexie Samsung și la S24U și a fost ok. Dacă scapi telefonul și lovești display-ul, cel mai probabil nu o să protejeze.
NegruDan
Explorer
Opțiuni
Nu scap telefoanele deloc,asa ca protecția pentru zgârieturi e suficienta!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am vazut pe telefonul luat pt tatăl meu (S24U) și arata foarte bine după cred aproape 1 an de utilizare. Nu știu ce review-uri ai văzut pot sa fie și intenționat puse de rauvoitori.

Whitestone are folie de sticla antireflex și cred ca este singura disponibila dar are și preț mai mare.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @NegruDan ,

Folia oficiala Samsung pentru Galaxy S25 Ultra vine cu un aplicator special și un ghid de instalare în pachetul comercial, fiind concepută pentru a fi aplicată de utilizatori.
Cu puțină îndemânare și atenție la particulele de praf din mediu, rezultatele pot fi foarte bune.

EmilianN_2-1741686868206.png

În centrele service ESD acest tip de folie nu e în stoc și nu se poate comanda pe cale service. Totuși, ca alternativă, la Samsung Plaza poate fi aplicată folie de hydrogel, care oferă un nivel similar de protecție, însă nu este antireflex si are un cost accesibil. (aproximativ 85 lei).

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Liviuman
Big Cheese
Opțiuni
Cele de la Spigen
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Ce mai buna "ATENTIA"!😊
ThePositiveMan
MegaStar
Opțiuni
Salutare,
Eu iti recomand sa achizitionezi o folie de protectie de la Spigen, sau de la Samsung.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Din momentul în care ai pus folia pe ecran, discuți doar de proprietățile antireflex (sau nu) ale foliei. Ecranul telefonului nu mai contează pentru că folia este cea care reflectă lumina.
Eu prefer întotdeauna sa risc câteva zgârieturi microscopice decât să văd tot timpul folia și să pierd proprietățile ecranului.
Iar zgârieturi vizibile până acum nu am avut. Trebuie doar puțină grijă.