Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Delay masiv One UI 7

(Subiect creat la: 09-03-2025 05:09 PM)
433 Vizualizări
rzv1994
Student
Opțiuni
Doresc sa imi impartasesc sentimentele fata de promptitudinea si transparenta celor de la Samsung in legatura cu noul One UI 7 pentru toate modelele eligibile, de la seria 25 in jos.
Cum este posibil sa se amane atata timp un update, care, din ce am cercetat, este prezent pana si pe Galaxy F06? Probleme pe partea de "compatibilitate"?
Nu vreau sa fiu un conspiraționist, insa la cat de putin transparenti au fost pana in momentul actual cei de la Samsung, ma face sa cred sincer ca aceasta miscare a fost facuta intentionat pentru a incasa cat mai mult de pe seria S25, aceasta neaducand mari imbunatatiri fata de seriile precedente, dpmdv.
Samsung, cand platesti 1300 de euro sau mai mult pe cel mai bun telefon din gama voastra si promiteti 7 ani de update-uri, mi se pare putin de prost gust sa amanati oamenii aproape 3 luni pentru un update.
27 Răspunsuri
andReison
Explorer
Opțiuni
Stai că vin "generalii "cu 3 stele și te lămuresc cum știu ei mai bine ,de ce nu avem one ui 7 până acum ...🥴
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Nu cred ca e cazul sa fim ironici. Toti ne dorim si nu depinde de nici unul.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
😂😂
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
😂
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Folosesc acum ONE UI7 dar acum 3 saptamani foloseam ONE UI6. Upate-urile sunt pe 7 ani, nu e specificat cand se primesc exact. Sunt de acord cu o parte din ceea ce zici, vor veni actualizarile. Este prima data cand se intampla asa din ce stiu eu. E posibil pe viitor sa nu mai fie atat de previzibile. Telefoanele din seria S24 de exemplu au primit actualizarile de securitate care sunt mult mai importante. Samsung inca vinde si seria S24, sigur nu este intentionat.
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Este o bătaie de joc la adresa clienților in condițiile în care încearcă iunie se lansează oficial android 16 si toate telefoanele de la Samsung au rămas înțepenite la Android 14 despre ce vorbim.
GCristian
Voyager
Opțiuni
servus. exagerezi. am impresia că voi nu vă informați, nu citiți, mai grav: nu înțelegeți CE se întâmplă! ai AI pe Șiaomi, Huaiwei, Oipoo, Wivio la nivelul Samsung (Google)? cu toate app-urile? de unde e graba asta?
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Chiar sunt informat dar cind vad ca android 16 este dupa colt iar majoritatea telefoanelor Samsung au rămas înțepenite ka android 14 deja au o problema dar se pare ca nu au nici o problema în momentul cind vine vorba de preturi și promisiuni.
0 Aprecieri
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Pai în cazul asta aia 7 ani daca o tine asa nu mai sunt ,dacă e un update la peste 1 an și ceva 😂
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Sunt total de acord, eu nu tin telefonul mai mult de un an, un an si jumatate nu prind 😉😄.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
7 ani din care x de update-uri majore. Adică telefonul tău va fi eligibil până la un anumit Android. Și acum serios, cine mai ține un telefon 7 ani? Sunt, dar foarte putini
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
S24 Ultra primește 7 update-uri majore de android și tot atâtea update-uri de securitate, deci chiar dacă actualizarea poate veni la peste 1 an,el trebuie să primească 7 versiuni noi de android.
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Știu că așteptarea unui update poate fi frustrantă, totuși, cred că Samsung încearcă să se asigure că One UI 7 funcționează fără probleme pe toate dispozitivele eligibile, chiar dacă asta înseamnă o lansare mai lentă. Până la urmă, e mai bine să primim un update stabil și optimizat decât unul grăbit, care să vină cu bug-uri. Și, dacă ne uităm la faptul că oferă 7 ani de actualizări, măcar știm că pe termen lung telefoanele vor fi bine întreținute.
Thor1985
Helping Hand
Opțiuni
Unde mai pui ca bate la ușă android 16
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Mai e timp pana în toamna..
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Nu bate vine în iunie 2025
0 Aprecieri
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Nu bate vine în iunie 2025 si sigur lui Samsung ii trebuie cel puțin 6 luni sa îl lanseze.
MarilenaFechete
Helping Hand
Opțiuni
Citisem pe un site.. ca prin Iunie ar apare UI8 si respectiv Android 16 .. si ca poate e posibil sa se sara peste UI7 ..
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Nu cred ca va fi asa, probabil vor veni mai devreme UI8 si Android 16.
MarilenaFechete
Helping Hand
Opțiuni
La cat intarzie ma astept la orice .. si eu ma tot uit dade se razgandesc si sa vina mai repede de Aprilie ..