Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

S25 Ultra - Probleme cu Touch-ul in partea de jos a ecranului

(Subiect creat la: marţi)
132 Vizualizări
Stefan-s25ultra
Apprentice
Opțiuni

Salut,

Înainte de S25 Ultra am avut un Google Pixel 7 Pro.
Toate animațiile erau foarte fluide și touch-ul era clar mai responsiv decât la S25 Ultra.
Pe S25 Ultra simt un mic delay la atingerea ecranului.

1) Probleme cu touch-ul:
Întâmpin frecvent probleme, mai ales în partea de jos a ecranului, în timpul animațiilor de tranziție ("unlock", "home", etc.).
Am rezolvat temporar dezactivând complet animațiile, dar nu este o soluție permanentă, pentru că îmi plac animațiile.

2) Vibratie la deblocare:
Știe cineva dacă pot activa vibrația la deblocarea cu amprentă? Efectiv nu exista un feedback la deblocare

În rest, telefonul mi se pare destul de rapid, deși uneori încarcă paginile web sau aplicațiile mai lent.
Compar acest comportament cu Pixel 7 Pro, ambele conectate la același Wi-Fi.

Are cineva o soluție pentru cele două probleme?
(Probabil, în timp, voi observa și altele. 🙂)

Aștept cu nerăbdare noi update-uri care sper să rezolve aceste buguri.

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Pentru deblocare telefonul are implicit (și nu poți schimba) feedback prin vibrație pentru cazurile în care nu recunoaște amprenta și de aceea probabil nu poți pune vibrație la deblocare. Poți pune în schimb sunet.
Sau poți pune și o vibrație (de la efecte) cu o rutină (vezi în screenshot).

La 1 nu înțeleg care este legătură între animație și touchscreen.

1745932843240.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Pentru deblocare telefonul are implicit (și nu poți schimba) feedback prin vibrație pentru cazurile în care nu recunoaște amprenta și de aceea probabil nu poți pune vibrație la deblocare. Poți pune în schimb sunet.
Sau poți pune și o vibrație (de la efecte) cu o rutină (vezi în screenshot).

La 1 nu înțeleg care este legătură între animație și touchscreen.

1745932843240.jpg
Stefan-s25ultra
Apprentice
Opțiuni

Mersi pentru idee.
Gasisem si eu solutia asta, dar nu a functionat pentru ca nu am gasit la "conditii" de nicio culoare "unlock" sau "biometric" sau "fingerprint" 😞

0 Aprecieri
Stefan-s25ultra
Apprentice
Opțiuni

Gata, am gasit acum :))
Cautam la "Modes", dar e la "Routines"...logic :))
Mersi!

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cu plăcere!
3Merlin
Legend
Opțiuni
... un Mod de funcționare a telefonului (Modes, în engleză) poate conține mai multe rutine (Routines, în engleză, adică o abilitate rezultată dintr-o practică îndelungată, cum ar fi spălatul pe dinți).
De aceea ai câteva moduri și rutine (pre)definite, care pot fi șterse sau modificate, după cum ți-a explicat @AlphaBlue.
Pentru că ești nou-venit în comunitate îți recomand să cauți (folosește lupa din colțul dreapta-sus) tutorialul pe care l-a scris anul trecut, intitulat "Moduri și rutine"...
Conține câteva exemple (practice) foarte utile, pe care sper că le vei folosi (și aprecia, desigur).
Stefan-s25ultra
Apprentice
Opțiuni

Doar ca pt orice aplicatie care are unlock cu amprenta nu va functiona asta :(. Deci sa asteptam de la samsung update ul si sa speram ca se rezolva si cu animatiile de tranzit si cu viteza in general. 
Un alt exemplu de reactie lenta este cand merg in setari si dau click pe search (pe lupa) si astept aprox jumatate de secunda sa apara meniul 😞

Samsung, Update please !!!!

0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Bine AI venit în comunitatea Samsung din România!
Știi care-i limba (oficială a) inteligenței (artificiale)!?
Dacă AI răspuns (india)napolis... mAI gândește-te.
😉
0 Aprecieri