Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszenie S24 ciągły restart

(Temat utworzony: 17-02-2024 07:45 PM)
3463 Wyświetlenia
Dominika12345
Explorer
Opcje
Cześć!
Mój Samsung s24 nagle wszedł w tryb ciągłego resetu. Nic na nim w tym czasie nie robiłam, nie ładował się. Miałam jedynie włączony ekran bo odpisywałam na wiadomość, ale go na chwilę odłożyłam i jak na niego znów spojrzałam to już był w trybie ciągłego resetu. Wyświetla się biały napis Samsung Galaxy secured by knox, wisi tak przez 1min potem czarny ekran i znowu biały napis Samsung. Próbowałam soft resert, owszem działa, ekran gaśnie, pojawia się napis Samsung i dalej nic. Po 1min gaśnie i tak w kółko. 
49 Odpowiedzi
Mighn
Big Cheese
Opcje
Przywróć do ustawień fabrycznych z poziomu bootloadera (tak samo jak wipe cache, tylko wybierasz opcję przywracania), jak nie pomoże to serwis.
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
A może telefon się rozładował? Jeśli nie to zrób hard reset z android recovery menu albo przez jakąś aplikację z komputera, jeśli to nie pomoże to do autoryzowanego serwisu Samsung https://www.samsung.com/pl/support/zgloszenie-naprawy/autoryzowane-punkty-serwisowe/
0 Like
Dominika12345
Explorer
Opcje
Wątpię żeby się rozładował. Co prawda nie pamiętam jaki był stan baterii. Zastanawiam się czy nie zostawić właśnie niepodlaczonego żeby w końcu się rozładował od tego ciągłego resetu.
0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
To też jest dobry pomysł, na razie proponuję kontakt internetowy z Samsungiem (choć wątpię że oni coś wymyślą 😅), najlepiej zrobić to jak najszybciej.
0 Like
Dominika12345
Explorer
Opcje
Pech chciał, że stało się to w sobotę o 19. Jak do poniedziałku się nie włączy to pójdę do serwisu stacjonarnie, akurat mieszkam blisko.
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Ja na moim starym telefonie (S III Mini), jak mi się rozładował to i tak się uruchamiał i nie dało rady tego wyłączyć, akurat byłem poza domem, a dopóki nie podłączyłem to się cały czas uruchamiał, przy baterii z S24 myślę że się nie rozładuje do poniedziałku
0 Like
Dominika12345
Explorer
Opcje
Nie mogę wejść do recovery mode.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy podłączyłaś telefon do komputera? Ten krok jest konieczny żeby uruchomić tryb Android Recovery. Dodatkowe wskazówki znajdziesz w poniższym wątku:

[Poradnik] Jak uruchomić tryb Recovery w systemie Android 11+?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5...

Dominika12345
Explorer
Opcje
Tak. I tak się nie da wejść w tryb recovery. Podłączyłam kablem usb-c usb-c
0 Like