Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zawieszenie S24 ciągły restart

(Temat utworzony: 17-02-2024 07:45 PM)
3641 Wyświetlenia
Dominika12345
Explorer
Opcje
Cześć!
Mój Samsung s24 nagle wszedł w tryb ciągłego resetu. Nic na nim w tym czasie nie robiłam, nie ładował się. Miałam jedynie włączony ekran bo odpisywałam na wiadomość, ale go na chwilę odłożyłam i jak na niego znów spojrzałam to już był w trybie ciągłego resetu. Wyświetla się biały napis Samsung Galaxy secured by knox, wisi tak przez 1min potem czarny ekran i znowu biały napis Samsung. Próbowałam soft resert, owszem działa, ekran gaśnie, pojawia się napis Samsung i dalej nic. Po 1min gaśnie i tak w kółko. 
Dominika12345
Explorer
Opcje
Niestety nic to nie daje. Taką próbę wejścia do recovery już wczoraj próbowałam. Dodam, że po pojawieniu się logo samsung trzymając vol up i Pwr telefon nie jest wykrywany przez menadżer urządzeń. Jak zrestaruje się bez trzymania przycisków to komputer wykrywa port com i pozycje samsung w zakładce inne.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jak pojawi się logo Samsunga trzyma Pani tylko vol+ i puszcza. Telefon nie ma prawa być wykryty na komputerze ma wejść Pani tylko w tryb recovery
0 Like
Dominika12345
Explorer
Opcje
To miałam na myśli, że próbując wejść w recovery telefon nie jest wykrywany przez PC, ale jednak tryb recovery nie uruchamia się na telefonie (próbowałam samo vol + jak i razem z pwr). Telefon jest wykrywany przez PC jak zostawię go samego sobie i wykona się samoistny restart po 1min
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Telefon ma Pani pokazać tylko ładowanie, ale jeśli się tak nie dzieje możliwe że jest jakiś problem z płytą główną. Raczej beż diagnozy w serwisie nic nie poradzimy.
Doti1983
Helping Hand
Opcje
U mnie w S22 jak telefon wpadł w pętle okazało sie, że padła płyta główna - telefon używany był dłużej bo około 4 miesiące...nie reagował, do póki się nie rozładował cały sie resetował, trafił do serwisu, płytę wymienili na gwarancji i działał jak nowy, bez żadnych problemów...
Members_d4rb5SI
First Poster
Opcje

od dwóch dni telefon s24 sam się resetuje ... zazwyczaj dzieje się tak że się zawiesza i nic nie działa i następuje samoczynny restart... albo czasami gdy np jestem na YouTubie i odpalam jakiś filmik gasnie ekran i po chwili reset. dodam że nie gram w gry i mam wyłączne wszystkie ustawienia że telefon sam ma się zresetować gdy jest obciążony... przez 3 miesiące używania nic takiego się nie działo... nowych aplikacji nie mam żeby coś problem robiło...  pomoże ktoś? 

0 Like
sggsgsgsgdg
Explorer
Opcje
mogla zostac uszkodzona plyta glowna
0 Like
kantek
Pathfinder
Opcje
Najlepiej zacznij od procedury "Wipe cache partition", szczegóły znajdziesz w forumowej wyszukiwarce
0 Like
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
Bardzo możliwe albo wdarł się błąd po przywróceniu kopii zapasowej.
0 Like
leamass
Pioneer
Opcje
Hej,
Od dwóch miesięcy S24 ultra zaczął mi się samodzielnie restartować. Nie zauważyłem żadnej prawidłowości, dziś dwukrotnie już się zrestartował, a czasem przez 5 dni jest ok. Czy można sprawdzić cos samodzielnie jeżeli chodzi o soft? 
0 Like