Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyszukiwanie aplikacji

(Temat utworzony: 4 tygodni(e) temu)
161 Wyświetlenia
EloJano
First Poster
Opcje

Dzien dobry, po akutualizacji do samsung UI 7 nie mam pojecia, jak wyszukać daną aplikacje. Nie mam listy z aplikacjami używam modelu można powiedzieć ios (mam ekrany startowe na których mam ikonki aplikacji). Przed aktualizacja była wyszukiwarka po włączeniu ekranu ostatnich aplikacji w górnym prawym rogu, lecz niestety ta opcja zniknęła i teraz nie mam pojęcia jak wyszukać aplikacje. Chciałbym zaznaczyć że nie chce włączać sobie listy z aplikacjami chciałbym żeby zostało tak jak mam.

Proszę o pomoc,

Pozdrawiam 

#samsungui7

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Serwus! Jestem nerwus... 😂 Tak właśnie jest (nowa codzienność) z ui7 - wyglada jak kopia ios. A poza tym nie bardzo zrozumiałem twój problem. Masz ikony na ekranach i nie możesz znaleźć aplikacji w swoim telefonie? Spróbuj może tak: z "panelu szybkich powiadomień" (górna belka) - Ustawienia (kółko zębate) - Aplikacje...
Znajdziesz tam również możliwość wystawienia widgetu "wyszukaj" lub samych ikon "Ustawienia" lub "Aplikacje" na ekranach domowym/startowych.
Można też uruchomić "Finder access" gestem przesuwania palcem po ekranie aplikacji w dół.1747002576892.jpg1747003215851.jpg1747003744422.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Serwus! Jestem nerwus... 😂 Tak właśnie jest (nowa codzienność) z ui7 - wyglada jak kopia ios. A poza tym nie bardzo zrozumiałem twój problem. Masz ikony na ekranach i nie możesz znaleźć aplikacji w swoim telefonie? Spróbuj może tak: z "panelu szybkich powiadomień" (górna belka) - Ustawienia (kółko zębate) - Aplikacje...
Znajdziesz tam również możliwość wystawienia widgetu "wyszukaj" lub samych ikon "Ustawienia" lub "Aplikacje" na ekranach domowym/startowych.
Można też uruchomić "Finder access" gestem przesuwania palcem po ekranie aplikacji w dół.1747002576892.jpg1747003215851.jpg1747003744422.jpg
0 Like
bucik31
Explorer
Opcje
A masz włączoną opcję wyszukiwania?1747031007176.jpg
0 Like