Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tło rozmowy S24+

(Temat utworzony: 07-09-2024 04:43 PM)
1315 Wyświetlenia
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Hello.

Próbowałam zmienić tło wyświetlające się podczas rozmowy telefonicznej - teraz mam czerwone dla 2 kontaktów ze zdjęciem a w ustawieniach do wyboru jest niebieskie, zmieniam, zatwierdzam i bez zmian (jest info że kolor tła zmieni się zgodnie ze zdjęciem profilowym rozmówcy - czy to znaczy że jeśli zdjęcie rozmówcy ma czerwone kolory to tło będzie czerwone? Bo zdjęcie nie jest czerwone a mimo to nie mogę ustawić tego niebieskiego). Gdy dzwonię do innych kontaktów, tło jest niebieskie, fioletowe, zielone, pomarańczowe, różowe lub czerwone - i chyba zależy jakiego koloru jest kropka z inicjałem obok kontaktu. Da się to zmienić aby dla wybranych kontaktów tło było danego koloru?

Pozdrawiam :smiling-face:

Przejdź do rozwiązania
23 Odpowiedzi
KamilAmb
Explorer
Opcje
To nie rozwiązuje problemu . To nie jest tło tylko wizytówka z okrojonymi możliwościami
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KamilAmb, Tak to niestety wygląda w obecnej wersji nakładki. Możesz zgłosić swoje sugestie i uwagi w tej kwestii przez aplikację Samsung Members

[Poradnik] Jak zgłosić sugestię do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/poradnik-jak-zgłosić-sugestię-do-firmy-samsun...

0 Like
MENAGER95
First Poster
Opcje
Włączyło mi się tło w telefonie którego nie da się wyłączyć, na infolinii słyszę, że się nie da. Ludzie to nie możliwe żeby s24 Ultra nie dało się wyłączyć tła. Gdziekolwiek dzwonie mam za sobą kolorowe tło.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MENAGER95, Czy mógłbyś pokazać na zrzucie ekranu jak wygląda te tło ?

0 Like