Cześć.
Ostatnio zmieniłem telefon z Iphone 15 pro na S25. Problem Mam taki że na mapach google nie pokazuję mi się prędkościomierz, na... Wyświetl post
Postanowiłem stworzyć wątek, w którym będziemy dzielić się informacjami o najnowszych aktualizacjach oraz nowościach jakie znalazły się w... Wyświetl post
Cześć. Zainstalowałem Samsung Pass na nowym telefonie, ale nie mogę się zalogować. Aplikacja wymaga podania kodu PIN, który został utworzony na... Wyświetl post
Czy w One UI 7 dla paneli bocznych nie można już ustawić opcji wycinania fragmentu ekranu i przypinania jej? Wczoraj dostałam aktualizację i nie... Wyświetl post
Mam mały problem z Health, mianowicie podczas ćwiczenia (jazdy na rowerze) moja maksymalna prędkość wynosiła ponad 30 km/h, a na mojej stronie... Wyświetl post
Witam, od jakiegos czasu udalo mi sie zauwazyc pewien problem ktory lezy tylko i wylacznie w aplikacji messenger. Zatem czasem połączenia sa mega... Wyświetl post
Po zakupie s25 ultra przesłałem aplikacje messenger ze starego s23 poprzez apke Smart switch. Mam problem ponieważ nie mam czatów od messengera,... Wyświetl post
Witam, od kilku dni mam problem ponieważ czat w wiadomościach nie chce działać na danych pakietowych. Internet oczywiście mam mogę korzystać. Na... Wyświetl post
Nie wiem jak posortować zdjęcia wg dat czy nazw. Po zgraniu zdjęć z iPhone'a przez SmartSwitch zdjęcia i filmy te są jako pierwsze w galerii... Wyświetl post
Po aktualizacji do Androida 15 Yanosik przestał odtwarzać dźwięk przez głośnik telefonu po podłączeniu do jakiegokolwiek zestawu głośnomówiącego... Wyświetl post
Jest możliwość włączenia czegoś takiego że gdy dostanę powiadomienie z jakiejś aplikacji ekran się wybudzi? mam włączone podświetlenie krawędzi ale... Wyświetl post
Cześć! Do niedawna edytor zdjęć oferował bardzo mi przydatną funkcję do zdjęć z efektem bokeh - mianowicie po wykonaniu zdjęcia w trybie... Wyświetl post