Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Tło rozmowy S24+

(Temat utworzony: 14-09-2024 10:52 AM)
385 Wyświetlenia
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Hello.

Próbowałam zmienić tło wyświetlające się podczas rozmowy telefonicznej - teraz mam czerwone dla 2 kontaktów ze zdjęciem a w ustawieniach do wyboru jest niebieskie, zmieniam, zatwierdzam i bez zmian (jest info że kolor tła zmieni się zgodnie ze zdjęciem profilowym rozmówcy - czy to znaczy że jeśli zdjęcie rozmówcy ma czerwone kolory to tło będzie czerwone? Bo zdjęcie nie jest czerwone a mimo to nie mogę ustawić tego niebieskiego). Gdy dzwonię do innych kontaktów, tło jest niebieskie, fioletowe, zielone, pomarańczowe, różowe lub czerwone - i chyba zależy jakiego koloru jest kropka z inicjałem obok kontaktu. Da się to zmienić aby dla wybranych kontaktów tło było danego koloru?

Pozdrawiam :smiling-face:

Selixo
Hotshot
Opcje
Musisz dźwięk ustawić indywidualnie.
0 Like
doc26
Pioneer
Opcje
Tylko jeśli chcę, żeby dzwoniłem był dźwięk z filmu, to raczej ciężko będzie.
W poprzedniej wersji systemu nie było z tym problemu. Po prostu załączając film jako tło kontaktu było pytanie czy użyć dźwięku filmu jako dźwięk dzwonka.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
doc26
Pioneer
Opcje
Ok, to już rozumiem. Jednak cały czas nie wiem jak ustawić, żeby dźwięk z filmu był dzwonkiem dla danego kontaktu.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@doc26 Musisz zapisać plik muzyczny do folderu "Ringtones" w pamięci telefonu. Kontakt musi być zapisany gdziekolwiek poza kartą SIM. Następnie wchodzi w edycję kontaktu, rozwijasz więcej opcji i znajdziesz tam możliwość dodania własnego dzwonka.

0 Like
doc26
Pioneer
Opcje
Nie chodzi mi o tylko dodawanie dzwonka czy samo ustawienia tła.
Chodzi mi, o ustawienie KLIPU filmowego z własnym dźwiękiem jako tło kontaktu.
Tak, żeby klip był jako tło połączenia przychodzącego, a DŹWIĘK KLIPU FILMOWEGO był ustawiony jako dzwonek.
Kiedyś przy ustawianiu filmu jako tła, było pytanie w stylu "czy użyć dźwięku filmu jako dzwonka dla kontaktu". Teraz tego komunikatu nie widać.
W skrócie na przykład - chce ustawić jako tło połączenia przychodzącego jakiś kawałek teledysku, więc załączając klip, chce żeby dzwonkiem kontaktu był kawałek z klipu, a nie dołączać oddzielnie dźwięk.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@doc26 Faktycznie, wygląda na to, że na ten moment nie da się tego dodać, aby działało to tak jak w poprzednich wersjach oprogramowania.

KamilAmb
Explorer
Opcje
W nowej odsłonie one ui nie ma możliwości ustawić tło połączenia dla wybranego kontaktu tylko jest wizytówka kontaktu co ogranicza ustawienia sobie dogodnego wideo z wakacji dla wybranego kontaktu ponieważ przekracza 10 mb . Skala zdjęcia też jest przyblizona i nie da się z tym nic zrobić. Jak wyłączyć te wizytówki kontaktu i wrócić do normalnego tła połączenia? 
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@KamilAmb, według komentarzy z tego wątku na ten moment nie da się tego dodać, aby działało to tak jak w poprzednich wersjach oprogramowania.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

KamilAmb
Explorer
Opcje
Do kitu , liczę na to że przywrócą to
0 Like