Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Tło rozmowy S24+

(Temat utworzony: 14-09-2024 07:42 AM)
770 Wyświetlenia
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Hello.

Próbowałam zmienić tło wyświetlające się podczas rozmowy telefonicznej - teraz mam czerwone dla 2 kontaktów ze zdjęciem a w ustawieniach do wyboru jest niebieskie, zmieniam, zatwierdzam i bez zmian (jest info że kolor tła zmieni się zgodnie ze zdjęciem profilowym rozmówcy - czy to znaczy że jeśli zdjęcie rozmówcy ma czerwone kolory to tło będzie czerwone? Bo zdjęcie nie jest czerwone a mimo to nie mogę ustawić tego niebieskiego). Gdy dzwonię do innych kontaktów, tło jest niebieskie, fioletowe, zielone, pomarańczowe, różowe lub czerwone - i chyba zależy jakiego koloru jest kropka z inicjałem obok kontaktu. Da się to zmienić aby dla wybranych kontaktów tło było danego koloru?

Pozdrawiam :smiling-face:

23 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak, kolor jest zależny od zdjęcia kontaktu lub kropka obok kontaktu. Możemy tylko wybrać konkretne zdjęcie dla konkretnego kontaktu. Nie możemy wybrać konkretnego koloru tła. Pozdrawiam!
Lilavi
Pathfinder
Opcje

Dziękuję za odpowiedź :smiling-face: A czy można ustawić tak żeby zdjęcie kontaktu było na cały ekran podczas rozmowy? Jest tak w iPhone'ach ale nie wiem czy w Samsungach da się ustawić?

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lilavi, W fabrycznej aplikacji do rozmów nie ma takiej możliwości.

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jest możliwość wybrania dowolnego zdjęcia z galerii w oficjalnej aplikacji. Jednak trzeba to zrobić ręcznie dla każdego kontaktu
0 Like
doc26
Pioneer
Opcje
Witam. 
Po aktualizacji dla S24 Ultra do 6.1.1, nie widzę nigdzie możliwości ustawienia wybranego tła połączenia dla konkretnego kontaktu.
Dodatkowo przy ustawionych wcześniej zdefiniowanych tłach (zachowały się) zniknęły zdjęcia kontaktów.
Jednak przy ustawionym tle "ogólnym", zdjęcia są...

O co chodzi..?
Selixo
Hotshot
Opcje
Wystarczy wejść w edycję kontaktu z poziomu apliakcji kontakty i tam nacisnąć ołówek przy awatarze kontaktu.
0 Like
doc26
Pioneer
Opcje
Wtedy mogę ustawić tylko zdjęcie kontaktu a nie tło połączenia dla danego kontaktu..
0 Like
Selixo
Hotshot
Opcje
Wchodząc w aparat bez edycji masz opcję wizytówki.
0 Like
doc26
Pioneer
Opcje
I tak wtedy, jako dzwonek, nie mam dźwięków z załączonego filmu, tylko domyślny dzwonek
0 Like