Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Software Update issues

(Subiect creat la: 10-01-2025 04:27 PM)
250 Vizualizări

Am și eu această problemă

Nimrod132
Apprentice
Opțiuni
Hello fellow samsung users. 
I have an un usual issue that I require u r help.
I bought an S24+ from America but I currently live in the EU and because of that my phone can't connect to the American network and gives me an error message every time I want to update my phone. 
Samsung support told me that they can't do anything with phones sold in America with this issue. 
Do you have any solutions on how to get the software updates? 

Thank you!
13 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ești pe comunitatea din România.

Dacă telefonul este cumpărat de la un furnizor de telefonie din SUA atunci nu ai ce să faci. Aceasta este politica furnizorului și poți actualiza telefonul doar dacă ești în rețeaua respectivă.
Nimrod132
Apprentice
Opțiuni
Si nu va pot acualiza cu smart switch folosind un pc?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu se poate nici cu Smart Switch de pe PC. În cazul telefoanelor cumpărate de la operatori, actualizările vin doar după ce sunt aprobate de către ei și în condițiile stabilite tot de ei.
Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
încă nu au renunțat la practicile alea? De aceea nu iau eu de la ei 😮
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Din ce am găsit pe site-urile lor încă nu (cei din SUA). Cele luate de la operatori din România din câte știu pot fi actualizate oriunde.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Ști cumva furnizorul rețelei/cartela?
Dacă cumva e at&t, nu furnizează update în afara tarii. Sunt cei mai stricți din câte știu.
Nimrod132
Apprentice
Opțiuni
verizon
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Intră pe comunitatea Verizon și întreabă acolo. La ei poate că merge și în roaming, dar tot trebuie să ai un SIM de-al lor.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Cred ca și Verizon au aceiași practica. Voiam sa ii cer la unchiu un lg v60 din Canada dar a zis ca e Verizon locked și nu merge cu cartele în Europa. Doar cu wifi.
T-mobile parca sunt singurii care nu ar avea această practică acolo.
În plus, mai au și aplicații de ale lor în telefon... Bloat.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Da, AT&T au serverele proprii pentru update și îl primești doar dacă ești în USA și telefonul este conectat în rețeaua lor (mobilă sau wifi).
EneCristianSorin
Explorer
Opțiuni
Ai incercat sa folosesti o aplicatie de VPN atunci cand incerci sa faci update ? Eu folosesc aplicatia de VPN si ma trec pe IP de America ca sa pot folosi goodlock in romania.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Cauta pe xda-developers cum sa instalezi manual actualizarile. 
O poti face si tu cu putina grija.. (nu recomand oricui, dar in situatia de fata nu ai alternative).

Bafta!

GinaT74
Apprentice
Opțiuni
I had same issue with my phone in December
0 Aprecieri