Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Este vreo problemă dacă nu îmi actualizez s24 U la noul android ?

(Subiect creat la: ieri)
60 Vizualizări
EllenaB
Pathfinder
Opțiuni
Bună seara, dragi membri mi-a venit de acum 2 săptămâni update-ul la android 15 pe s24 U , și am considerat că până ce nu își revine software-ul ( sa fie stabil ca 14 -le ) să nu îl actualizez, vă întreb sestrică telefonul dacă mai aștept jumătate de lună sau o lună ? Nu doresc să am probleme cu el ... și așa peste ceva timp după ce se mai liniștesc apele , apoi îl voi instala . Procedez bine ? 
0 Aprecieri
6 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Pentru cei mai mulți One UI 7 este stabil și nu sunt probleme. Am și eu în casă un S24 Ultra cu One UI 7 și nu are nicio problemă. La cei care au probleme, cel mai probabil, acestea apar din cauza unor setări sau/ și aplicații, sau din cauza modificării algoritmilor de optimizare (caz în care durează din nou până ce se optimizează telefonul). Nu am auzit de niciun bug major confirmat. În acest caz e totuna dacă faci actualizarea acum sau mai târziu. Dacă te găsești în una din acele situații la fel o să ai, sau nu o să ai, probleme și acum, și mai târziu.
0 Aprecieri
VladMarian
Voyager
Opțiuni
Eu de cand am actualizat la Android 15 nu ma mai tine bateria deloc adică am 2 incarcari în 24 de ore e groaznic am S24 Ultra înainte ma ținea 1 zi lejer fara probleme si sincer nu stiu ce sa fac să își revină
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ai încercat o resetare generală? Alternativa ar fi o diagnosticare, dar aceasta este greoaie, iar din câte am văzut pe comunitate cauza nu este evidentă și în acest caz doar în logul telefonului o poți găsi (eventual), dar e complicat.
În plus trebuie trimis feedback din aplicația Samsung Members și dacă este o eroare în sistem e mai ușor pentru programatori să o găsească.
Dar astfel de probleme (cu autonomia) apar la câțiva utilizatori (nu de fiecare dată aceiași) după orice actualizare, deci nu prea pare a fi un bug.
0 Aprecieri
VladMarian
Voyager
Opțiuni
Nu am făcut restare am o grămadă de poze care nu aș vrea sa se șteargă,alta opțiune nu mai este? Ce as putea face
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Câtă vreme nu știi care este cauza, nu prea ai ce face.
Poți încerca să vezi în log și consumul realizat de alte componente:

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s22/tutorial-obtinere-informatii-baterie-din-androi...

Cauți linia "Estimated power use (mah)" . Ar trebui să generezi logul înainte de încărcare pentru a avea o statistică mai bună.

PS. La fișierele personale poți face backup. Aplicațiile și setările însă ar trebui configurate de la zero pentru că dacă acolo este problema atunci ea ar reveni și după restaurarea backup-ului.
0 Aprecieri
SoN-GoKu
Pioneer
Opțiuni
eu din august 2024 nu am mai făcut nici un update..la s24. iar la s23 ultra din martie 2024 😅 am rămas în urmă rău
0 Aprecieri