Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One UI 7

(Subiect creat la: 09-01-2025 10:39 PM)
444 Vizualizări
dexyfv
Voyager
Opțiuni
Actualizarea cu One UI 7 v a apărea fix când se lansează seria S25? Adică pe 22 ianuarie? Sau după câteva zile? Am un S24 Ultra și nu mai pot de nerăbdare :smiling-face:
2 Soluţii
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. După ce se termină versiunea Beta, o să apară și cea live. Nu s-a anunțat nicio dată de lansare, dar se așteaptă începând cu luna februarie pentru S24. Cel puțin așa spun zvonurile

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Încă e în beta..probabil ca da,pe Seria S25 va fi nou instalat.Pe seria S24 probabil va fi în Februarie. Eu am S23 Ultra.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

11 Răspunsuri
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. După ce se termină versiunea Beta, o să apară și cea live. Nu s-a anunțat nicio dată de lansare, dar se așteaptă începând cu luna februarie pentru S24. Cel puțin așa spun zvonurile
Soluţie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Încă e în beta..probabil ca da,pe Seria S25 va fi nou instalat.Pe seria S24 probabil va fi în Februarie. Eu am S23 Ultra.
dexyfv
Voyager
Opțiuni
Și versiunile beta se vor opri la 3 sau vor continua mai departe? Adică ultima versiune de beta v a fi beta 3?
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Depinde cât este de stabilă e versiunea Beta 3. Poate ajunge și până la 5 sau 6, dacă e nevoie
dexyfv
Voyager
Opțiuni
A ok, mersi mult pentru anunțare
AlinAdrian
Voyager
Opțiuni
Din ce am citit eu asta ar fi ultimul beta !
ThePositiveMan
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
One UI 7 este momentan inca in programul Beta 3 si nu este sigur cat de stabila este aceasta versiune de Beta si daca asta o sa fie ultima sau nu... dupa ce o sa se termine programul Beta o sa ajunga si versiunea finala de One UI 7. Zvonurile spun ca seria S24 o sa primeasca One UI 7 la inceputul lunii februarie.
Liviuman
Hotshot
Opțiuni
Eu am înțeles că vine și 4 beta
0 Aprecieri
gaby212003
First Poster
Opțiuni
Pai si de unde pot instala versiunea beta pe un a34 5g?
0 Aprecieri
dexyfv
Voyager
Opțiuni
Nu exista beta in Romania
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
România nu participă la programul beta
0 Aprecieri