Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24Ultra 100x zoom gorszy od tego w S23Ultra + ekran :/

(Temat utworzony: 27-01-2024 09:44 PM)
209 Wyświetlenia
Grzegorzxpll
Explorer
Opcje
1. Zbliżenie 100x aparatu w S23Ultra miażdży S24ultra.
2. Telefony za 1000 ziko mają żywsze kolory... Mam S23ultra i zestawiając kolorystykę ekranu z S24ultra to masakra nie da się na S24Ultra patrzeć tak wyprane kolory. Żadne opcje podbicia kontrastu w opcjach programisty i ustawienie ekranu na żywe kolory nic nie daje. 
3. Jedynym dla mnie plusem jest płaski ekran, niestety to nie wystarczy żeby go zostawić. Pozostaje przy S23ultra.

image
S24ultra

image
S23ultra

image
S24ultra

image
S23ultra

66 Odpowiedzi
Korothi
Explorer
Opcje
Ym.. lepiej by bylo zeby wszystkie byly? XD
Tylko partia jest wadliwa, Samsung wymieni i tyle.
0 Like
ForzaGigi
Voyager
Opcje
Nie, oczywiście,że nie. Ciekawi mnie tylko jak to możliwe skoro przy produkcji masowej używają jednakowych lomponentow. Twój egzemplarz jest z Vietnamu czy Korei? Na zdjęciu widać, że w Twoim wypadku ekran wygląda okej. Jak z aparatem u Ciebie? Wszystko okej?
0 Like
Korothi
Explorer
Opcje
Wyglada ok, kolory sa naturalne
0 Like
ForzaGigi
Voyager
Opcje
Mógłbyś wrzucić zrzut ekranu z ekranu głównego? Chciałbym porównać kolory z zdjęciem z innego tematu dotyczącego ekranu.
0 Like
Korothi
Explorer
Opcje
Ze tak?1706386943333.jpg
0 Like
Korothi
Explorer
Opcje
Chociaz kolory sa troche wyblakle? Nie wiem nie widze tego w ogole xD
0 Like
Korothi
Explorer
Opcje
A jesli chodzi ogolnie: jak ktos ma problem wstawiajcie swoje SKU (na fakturze macie) :
Moje to SM-S928BZKHEUE i nie mam problemu chyba (ekran jest ok, zdjęcia macie nizej (to drugie zdj z 1 telefonem, aparat dla mnie jest ok ale moze nie widze)
0 Like
ForzaGigi
Voyager
Opcje
Kurcze, chce zamówić przed 30.01. I wychodzi na to, że mala loteria będzie z tym ekranem.
0 Like
victorator
Explorer
Opcje
SM-S928BZTHEUE
0 Like
LookPL
Navigator
Opcje
Mam sztukę z Wietnamu i ekran jest blady.
0 Like