Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 Ultra selfi jak wyeliminować rozciąganie twarzy

(Temat utworzony: 16-08-2024 07:07 AM)
226 Wyświetlenia
Pawlegd
Explorer
Opcje

Jak wyeliminować rozciąganie twarzy w przednim aparacie gdy twarz nie jest na środku tylko u gory lub dole ekranu. Zdjecia robione przednim aparatem.

4 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@Pawlegd Robisz zdjecia z bardzo bliska? Niestety obawiam się, że tego zwyczajnie nie wyeliminujesz - kwestia pewnych ogranizeń optycznych, których nie da się obejść.

Pawlegd
Explorer
Opcje
😧 😧 😧 telefon górna półka a selfi robi jak rybie oko ?! Zwykle telefony robia to lepiej , najgorsze jest to ze wsrod znajomych wstydze sie tego telefonu , bo jezeli chodzi o aparaty to jest naprawde dużo do życzenia.
Najgorsze że mialem telefony gdzie było o niebo lepiej a tytaj jestem po prostu zawiedziony . Może sprzedawcą mnie oszukał bo powiedział że wszystko jest naj...
PatrykF
Expert
Opcje

@Pawlegd Jeżeli uważasz, że problem jest BARDZO poważny, możesz skontaktować się z serwisem, aby zrobili diagnostykę sprzętu. Osobiście podejrzewam jednak, że nie jest to błąd, ale nie widziałem wykonanych tym urządzeniem zdjęć. Tutaj znajdziesz lokalizację serwisów:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Pawlegd
Explorer
Opcje
Dziękuję, miałem wszystko resetowane i sprawdane przez serwis . Musisz mi uwierzyc ze z boków ekranu jest twarz np na full ekranu a na srodku juz tylko na może 3/4 ekranu .
0 Like