Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z głośnością

(Temat utworzony: 16-08-2024 10:20 AM)
499 Wyświetlenia
Ziutek123
Navigator
Opcje
Witam wszystkich użytkowników 
Mój problem dotyczy głośności w telefonie.
- telefon podglosniony do 100% (wszystko)
A dzwieki z telefonu wydobywające się to około 30% 40% glosnosci dopiero po restarcie telefonu wszystko wraca do normy, również w czasie rozmowy nie słyszę osoby z którą rozmawiam dopiero po naciśnięciu głośnika jest ok , zauważyłem że telefon również gubi GPS nigdy mi się to nie zdarzyło w innym modelu i znowu restart telefonu skutkuje poprawa ale problem nawraca .

Masakra s24

7 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@Ziutek123 Głośność działa poprawnie tylko na króko po restarcie czy zostaje na dłużej? Masz może też sprawdzenia czy na słuchawkach również jest ciszej? Spróbuj też zrobić reset wszystkich ustawień - być może błąd czai się właśnie gdzieś w nich:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

0 Like
Bartek02
Explorer
Opcje
Czasami messenger/WhatsApp i różne takie aplikacje powodują problem z głośnością, jest to pewnie związane z tym że po otrzymaniu powiadomienia wszystko trochę cichnie ale z messengerem itd. jest czasem tak że już zostaje ciszej
0 Like
Ziutek123
Navigator
Opcje
Problem został przeze mnie zauważony od około 1 miesiąca i nawraca żadnych aplikacji nie instalowalem w tym czasie . Po resecie telefonu działa jakiś czas i po kilku dniach znowu muszę resetować telefon
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Ziutek123 Spróbuj ustawić sobie automatyczne wyłaczanie Mesengera codziennie około 3 nad ranem.

Ustawienia > Tryby i procedury > Procedury > Dodaj (ikonka plus):
Jeśli > Określona Godzina
Wtedy > Zamknij aplikację > Messenger.

Ziutek123
Navigator
Opcje
Ciężko powiedzieć jest to oklo kilka dni i znowu trzeba resetować nigdy nie miałem takiej sytuacji w poprzednich modelach galaxy
0 Like
Ziutek123
Navigator
Opcje
Nie zdążyło mi się nigdy aby aplikacje zewnętrzne miały wpływ n głośność telefonu ( podczas połączeń też występował ten problem ze ledwo co słyszałem rozmówcę)
0 Like
Ziutek123
Navigator
Opcje
Nie widzę związku ze sprawą dlaczego miałbym to zrobić jako że nigdy w poprzednich modelach galaxy s nie zmieniałem żadnych ustawień wewnętrznych aplikacji .
0 Like