Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 Ultra - sprane kolory

(Temat utworzony: 19-01-2024 07:29 PM)
32845 Wyświetlenia
thesuperbiker
Explorer
Opcje
Dzień dobry wszystkim! 
Dziś, 19.01 dotarł do mnie niespodziewanie zamówiony w dniu premiery S24 Ultra z sieci Plus. Telefon spakowałem, uruchomiłem i zacząłem przerzucać dane przez SmartSwitch z mojego S23 Ultra. Niestety po całym procesie zauważyłem, że jakość kolorów, ich wyrazistość oraz jasność ekranu coś nie bardzo pasują do telefonu z tej półki. Kolory są wyprane w stosunku do S23 oraz jasność również jest niższa. Czytałem już o problemach po konfiguracji przez SmartSwitch, próbowałem resetować ustawienia dostępności oraz robić wipe cache partrition i niestety nic 😕 Ma ktoś może jeszcze jakiś pomysł? 
Przejdź do rozwiązania
644 Odpowiedzi
Teth
Navigator
Opcje
To tylko mnie utwierdziłeś w przekonaniu, że dobrze zrobiłem zgłaszając zwrot S24 Ultra 🙂
0 Like
Tatuazeee
Pioneer
Opcje
Mam s22 ultra i teraz s24ultra i też to zauważyłem że jakoś bladziej jest ale jakby ciotka wyraźniej
0 Like
kedlawol
Student
Opcje
Ja przesiadłem się z s8 na s24 i wyświetlacz to dramat jakiś blady, nie żywe kolory
Przemmm
Explorer
Opcje
Wejdźcie w opcje programistyczne i poszukajcie kontrastu i zmieńcie na średni lub wysoki, jest troszkę lepiej
A123456
Apprentice
Opcje
A miga Wam ekran?
0 Like
jetrules
Pioneer
Opcje
Minimalna różnica jest ale dzięki za poradę
0 Like
jetrules
Pioneer
Opcje
Nie miga u Mnie. A u Ciebie jak to wygląda ?
0 Like
Nisia
Voyager
Opcje
Nie
0 Like
kokosik123
Journeyman
Opcje
Witam. Ekran w S24 jest tak blady czy mam wadliwą sztukę? Mój stary S20FE ma piękne kolory, znajomego Moto E40Pro ma fenomenalny ekran a nowy telefon z flagowej serii Samsunga wygląda przy nich jak ubogi krewny... 

Ustawienia w telefonie takie same jak w S20FE.

Mam nauczkę by nie kupować w przedsprzedaży wraz z resztą akcesoriów... Chociaż i tak rozważam zwrot.

Oczywiście słuchawek również nie odebrałem ^^
Paweł88
Explorer
Opcje
Kolego u mnie to samo mam s23u i kolory są ładniejsze jak nie wypali ze słuchawkami to oddaje