Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 Ultra ma wadliwy ekran! Uwaga!

(Temat utworzony: 07-02-2024 03:32 AM)
6402 Wyświetlenia
Korothi
Explorer
Opcje
https://twitter.com/theonecid/status/1754850366041026835
Polecam każdemu sprawdzić
(Zmniejszamy jasnosc do minimum i odpalamy szare tło np w chromie strona : https://testmyscreen.com/ i solid colors)
Masakra ogolnie bo to moze byc permanentny błąd.
56 Odpowiedzi
elAiden
Navigator
Opcje
Nie zauważyłem u siebie żadnych nieprawidłowości 🤷‍♂️
Simmris
Navigator
Opcje
No, no... Jak dam na najmniejszą jasność to widzę trzy lekko czarne paski. Na każdym kolorze widać.
0 Like
kenczorf
Navigator
Opcje
Szukanie sensacji. Zauważyłeś to zanim przeczytałeś? Szczerze wątpię
ForzaGigi
Voyager
Opcje
Jakie szukanie sensacji? Jeśli coś jest wadliwe nie ma prawa zostać przemilczane. Sprzęt nie jest tani i Samsung ma obowiązek rozwiązać wszelkie nawet najmniejsze problemy.
kenczorf
Navigator
Opcje
Ok ale nikt kto tego nie przeczyta to nawet wiedział nie będzie, czyli nie przeszkadza
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Widziałem to już tydzień temu i pisałem o tym również tydzień temu na tej społeczności. Ogólnie rzecz biorąc na ten moment przy minimalnej wręcz zerowej ustawiając manualnie jasności ekranu na szarym lub jakimkolwiek innym tle są ledwo widzialne trzy paski idące w poprzek ekranu niemniej jednak żeby zobaczyć coś takiego trzeba stworzyć dosłownie laboratoryjne warunki i przyznam szczerze że gdyby mi ktoś tego nie powiedział to w życiu bym tego nie zauważył a wcześniej używałem takiej jasności. Ja rozumiem że sprzęt za tyle kasy i nie ma prawa być najmniejszych niedoskonałości ale obudźmy się żyjemy w XXI wieku i wszystkie rzeczy nawet nowe mają jakieś swoje niedoskonałości. A te żeby zobaczyć to trzeba naprawdę stworzyć te warunki i wpatrywać się non stop w ekran a umówmy się nikt w taki sposób nie korzysta z telefonu że ustawia minimalną jasność i ogląda przez długi czas czyste szare pole...
userxad
Voyager
Opcje
U mnie problem nie występuje.
0 Like
Haborym
Helping Hand
Opcje
No ja na swoim też nie widzę 🙂
elAiden
Navigator
Opcje