Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Nie działają gesty s pen w aparacie

(Temat utworzony: 04-11-2024 03:42 PM)
204 Wyświetlenia
macios6
Pathfinder
Opcje
Mam włączone gesty w aparacie za pomocą s pen jed każe nie działają mi one. Zrobienie zdjęcia przyciskiem s pen działają ale jak macham by przybliżyć lub przełączyć aparat nie działa.... gdzie może leżeć problem?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Aby taki gest zadziałał trzeba nacisnąć i przytrzymać przycisk s pena i dopiero wtedy wykonać gest. Dopuki przycisk jest trzymany gest nie zostanie wykonany

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć czy podczas gdy wykonujesz gest trzymasz przycisk s pena?
0 Like
macios6
Pathfinder
Opcje
Nie mor trzymam bo jedno naciśnięcie go powoduje od razu zdjecie
0 Like
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Aby taki gest zadziałał trzeba nacisnąć i przytrzymać przycisk s pena i dopiero wtedy wykonać gest. Dopuki przycisk jest trzymany gest nie zostanie wykonany
macios6
Pathfinder
Opcje
Działa dzięki nie wiedziałem że to nie będzie kolidowało z naciśnięciem przycisku a aparat zrobi zdjecie.
0 Like
patipago
Apprentice
Opcje
Di tej pory rysik działał mi bez zarzutu ale ostatnio nie mogę przy jego pomocy zrobić zdjęcia,
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@patipago Rysik w sporej części działa pasywnie - za robienie zdjęć odpowiada natomiast aktywna część funkcji z połączenia bluetooth. Zobacz czy rysik jest naładowany i połączony z telefonem, spróbuj go zresetować i zresetować ustawienia sieci Bluetooth.

Reset rysika:
Ustawienia > Zaawansowane funkcje > Akcesoria > 3 kropki u góry po prawej stronie > Funkcje Air > Resetuj.

Reset sieci:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj ustawienia sieci WiFi i Bluetooth.