Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S24 ultra - culori fără intensitate

(Subiect creat la: 25-01-2024 11:00 PM)
1832 Vizualizări
Dragoos13
Apprentice
Opțiuni
Salut, 

Dintre cei care ati primit telefoanele din seria s24, cum vi se par culorile?
Comparativ cu vechiul telefon s21 ultra, s24 ultra arata îngrozitor. Rosul nu este rosu, este mult mai spălăcit. Negrul este mai mult spre gri etc. Nu au pic de intensitate culorile, iar diferență este vizibila cu ochiul liber.
Am dezactivat comfort shield, screen resolution etc dar nici o îmbunătățire.

Din ce am observat, comutarea între modul vivid si natural nu are nici un efect. Ecranul are fix același culori (poate doar o diferență minora), deci ma gândesc ca poate fi o problema de soft ce poate fi soluționată..

A mai observat cineva același lucru? 
1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Dragoos13 ,

Au mai apărut niște noutăți, între timp, pe care mă bucur să le împărtășesc cu tine.

Samsung îmbunătățește constant dispozitivele Galaxy pe baza feedback-ului primit de la utilizatori.

Și tocmai pentru că se ține cont de feedback se lucrează în acest moment la un update care oferă o opțiune suplimentară pentru setările de afișare naturală.

Va fi disponibilă aici:  Settings > Display > Screen mode > set ‘Vividness’ option.

EmilianN_0-1707976939027.png

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri

1 Soluţie

18 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sunt multe discutii pe tema asta, unii spun ca sunt sterse, altora le plac. Nu stiu daca se vor modifica sau nu, eu personal le prefer si sunt obisnuit cu ele, sunt mai realiste. Cei carora li se par spalacite, foloseau modul "vivid" si de aceea erau asa. Eu folosesc de multi ani "natural" si culorile erau mai aproape de realitate si similare cu ce am acum pe S24. Posibil sa se schimbe la un update (cel putin setarea "vivid") pt ca nu este aproape nicio diferenta intre ele, dar Samsung spusese ca vrea sa le faca mai realiste.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
Sunt pagini intregi cu problema asta pe eu.members. speram sa fie o problema izolata la un anumit batch de telefoane, insa aparent si la noi e problema asta. Din tot ce am citit, cel mai probabil este o chestie de soft.. si ar trebui sa fie un fix usor. Telefoanele vin cu soft mai vechi, de cand au fost fabricate. Ai primit update de cand l ai primit? Azi imi ajunge si mie si sunt cam stresat pe tema asta. L am cumparat direct de la Samsung si am doar 14 zile drept de retur
0 Aprecieri
Dragoos13
Apprentice
Opțiuni
Nici un update de când l am primit. Modul vivid pare bugguit total, nu schimba nimic.
Sper ca asta sa fie rezolvat relativ repede, altfel eu consider sa il returnez.
0 Aprecieri
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
Aparent Samsung stie de problema asta si se lucreaza la un fix
0 Aprecieri
Stefan__M
Voyager
Opțiuni
0 Aprecieri
10nut
Helping Hand
Opțiuni
Da, am observat și eu.
Nu mă deranjează in mod special dar mno
0 Aprecieri
Tudy90
Helping Hand
Opțiuni
Pe S24 plus la fel, culori palide. Probabil se va remedia cu următoarea actualizare.
0 Aprecieri
AlfaFaraOmega
Voyager
Opțiuni
Salut,

Am avut acelasi sentiment cand am trecut de la s21U la s23U. Culori parca palide, adancimea ecranului parca diaparuse. Trece la update
de calibrare ecran! Va veni!

Am crezut ca am orbu' gainii. Am facut si o poza cu diferenta, dar nu e atat de vizibila ca in realitate.
Am calibrat manual ecranul, am scos eye shield, vivid sau normal nu facea nicio diferenta. L-am lasat pe Vivid cu calibrarea mea si la aprox. 5 zile am primit un update izbavitor dar care nu a schimbat complet situatia.
Totusi, chiar si in ziua de azi, ochiul meu este mai incantat de calibrarea si profunzimea ecranului unui s21U comparativ cu s23U.

Testul suprem il faci calibrand manual S24U si apoi scazandu-i intensitatea ecranului la aprox 40% si compari cu S21U cu intensitatea la 70%.

Momentan, iti recomand rabdare.
IMG-20230719-WA0002_1000018956_1706342006.jpg
0 Aprecieri
Dragoos13
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspunsuri!

După câteva zile de utilizare, pot sa zic ca nu mai e la fel de deranjant. Cu toate acestea, e greu de crezut cum a scăpat un astfel de bug..

Dacă e cineva curios de feedback ul samsung.1706633786147.jpg
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Dragoos13 ,

Ceea ce îți pot spune în mod oficial este următorul lucru:

Telefoanele din seria Galaxy S24 au fost îmbunătățite în ceea ce privește culorile și luminozitatea, pentru ca utilizatorii se beneficieze de o viziune mai precisă și mai confortabiă în timpul utilizării dispozitivelor.

Față de telefoanele din seriile anterioare există unele schimbări la nivelul tehnologiei de afișare, dar pentru a oferi o experiență de vizualizare mai naturală, astfel încât să puteți observa diferențe de adâncime a culorii. Acest concept de comportament al afișajului este intenționat, nu trebuie considerat un defect al produsului.

Apreciem feedback-ul clienților, astfel încât să le putem oferi cea mai bună experiență posibilă, prin îmbunătățirea continuă a software-ului.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Dragoos13
Apprentice
Opțiuni
Problema curentă e sesizată de o mulțime de persoane, se plâng pe diverse forumuri, inclusiv site-uri de specialitate. Apoi vin alții ce susțin că ăsta este un feature. Super!

Poate nu s a înțeles complet mesajul meu.. modul vivid-natural nu funcționează sau are un efect insesizabil asupra ecranului. Nici asta nu poate fi considerat un defect? Sau asta si a dorit Samsung? Daca modul vivid era eliminat complet din meniu, ne am fi resemnat și nu cred că mai existau atâtea discuții.

Da..ok.. poate e mai "sănătos" sa tinem toți telefoanele pe modul natural și să avem parte de niste culori cat mai aproape de realitate. Cu toate acestea, este alegerea fiecăruia daca vrea sa folosească modul vivid în continuare și sa vadă niste culori mai saturate.
0 Aprecieri
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Dragoos13 ,

Au mai apărut niște noutăți, între timp, pe care mă bucur să le împărtășesc cu tine.

Samsung îmbunătățește constant dispozitivele Galaxy pe baza feedback-ului primit de la utilizatori.

Și tocmai pentru că se ține cont de feedback se lucrează în acest moment la un update care oferă o opțiune suplimentară pentru setările de afișare naturală.

Va fi disponibilă aici:  Settings > Display > Screen mode > set ‘Vividness’ option.

EmilianN_0-1707976939027.png

NU UITA!

0 Aprecieri
COMETĂ
Pathfinder
Opțiuni
Astăzi s-a lansat noul update care reglează situația asta și la cameră.
0 Aprecieri
s24minus
First Poster
Opțiuni
Am achizitionat si eu un s24plus...pacat ca au expirat cele 14 zile de.la.achizitie...il.returnam.Design banal culori spalacite...lipsa cardului de care stiam totusi...Am.un s7 vechi ca istoria...si zau ca nu imi.vine sa ma.despart de.el.cand.vad"evolutia"
Chiar.ma.bate gandul.sa vand s24plus cu tot cu acesorii plus o bere din partea casei🤣
0 Aprecieri
nicole82david
First Poster
Opțiuni
Bună-ziua! Și eu am aceasta problema, l am.achiziționat astăzi, după instalarea aplicațiilor, a venit și un update, dar culorile sunt f șterse,eu aveam un s 20, unde culorile sunt f vii, fata de S 24, unde sunt șterse, palide.
0 Aprecieri
roxizamfir
First Poster
Opțiuni
Bună. Am trecut și eu de la s21 pus la 24 plus. Culori palide, videouri gri, poze cu tenta de gri când afara era ditamai soarele. Am observat ca pe funcția portret sunt foarte palide. De asemenea vreau sa întreb dacă e normal sa se încălzească la utilizarea a 5 min de foto plus video. Al meu arde în partea de sus
0 Aprecieri
stefan1918
First Poster
Opțiuni
Salut! Știe cineva la smsung s 24 ultra când întru în galerie la poze se schimba culorile și când ies din galerie își revine la loc. Nu reușesc să-l rezolv. A pățit cineva asa ceva? Mulțumesc
0 Aprecieri