Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One ui 7 pe s24 ultra

(Subiect creat la: miercuri)
192 Vizualizări
mihai1990
Pioneer
Opțiuni
Bună ziua. Oare mai întâmpinați si voi aceasi problema. De când a venit one ui 7 pe s24 ultra numa problema am. Is conectat la wifi dar nu îmi apare iconița sau apare după ceva timp. Bateria la telefon arata diferit pe pilula si alata in setari la baterie. De multe ori decontez castile de la telefon si tot îmi apare ca sunt conectate. De multe ori nu pot sa stiu ce procent are bateria. Trebuie sa întru in setari sa fiu sigur.Mulțumim mult 

11 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Încearcă să folosești App Booster din Good Guardians și să cureți partiția cache în recovery mode. Resetează și setările de wifi și Bluetooth din Setări >Gestionare generală>Resetare.
0 Aprecieri
mihai1990
Pioneer
Opțiuni
Am sa încerc 😊
0 Aprecieri
SoN-GoKu
Pioneer
Opțiuni
salut. alte probleme ai mai găsit? Inca nu am dat update..
0 Aprecieri
mihai1990
Pioneer
Opțiuni
Când urmăresc live pe tiktok sunt momente când ies de pe aplicație și ea tot rămâne în fundal și tot merge videoclipul
0 Aprecieri
SoN-GoKu
Pioneer
Opțiuni
sănătate baterie îți apare în setări? ca la seria s25?
0 Aprecieri
mihai1990
Pioneer
Opțiuni
Nu
0 Aprecieri
SoN-GoKu
Pioneer
Opțiuni
ciudat... pe seria s24 simplu am auzit că apare.... bateria cum ți se pare după update?
0 Aprecieri
mihai1990
Pioneer
Opțiuni
Am o mica dezamăgire ca am făcut update la One ui 7😣
SoN-GoKu
Pioneer
Opțiuni
eu nu am făcut încă update.. ultimul făcut este 1 august 2024.
0 Aprecieri
mihai1990
Pioneer
Opțiuni
Dacă nu vine cu o remediere ii destul de nașpa treaba. Sunt cu samsung de la note 2. Pana acuma nu am fost asa dezamăgit 😟
SoN-GoKu
Pioneer
Opțiuni
trist rău..... sincer... mai oferă și 7 ani update și la primul update o da în bară
0 Aprecieri