Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S24 FE | S24 | S24+ | S24 Ultra

(Temat utworzony: 01-02-2025 02:55 PM)
824 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-S24-Series_dl1.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S24, Galaxy S24+ oraz Galaxy S24 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony?

7-updates.jpg

Najnowsze flagowce Samsung kontynuują zobowiązanie firmy do wydłużenia cyklu życia produktu, oferując 7 generacji aktualizacji systemu operacyjnego i 7 lat aktualizacji zabezpieczeń:

• System: 7 aktualizacji począwszy od systemu Android 14
  • Bezpieczeństwo: 7 lat aktywnego wsparcia począwszy od stycznia 2024

Informacje o aktualizacjach:

Screenshot_20240711_151938_Software update.jpg

Galaxy S24 FE (SM-S721B):

Galaxy S24 (SM-S921B):

Galaxy S24+ (SM-S926B):

Galaxy S24 Ultra (SM-S928B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 597 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na ten moment trwają końcowe testy Beta. Stabilna wersja ma zostać wydana w lutym, a co za tym idzie wtedy poprawki zabezpieczeń dostanie Pan z nowym systemem.
Tobczi
Explorer
Opcje
Do serwisu bez gwarancji na wymianę płyty głównej za 1500zl a za 2900 bez promocji mam najlepszego w tym roku pixela 9 ewentualnie jakiegoś iPhone'a? 😂
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z tego co wiem, to Samsung rozpatruje te usterki płyt i wymiana jest nawet bezpłatna.
Julaaa
Journeyman
Opcje
Mam pytanie, mam samsunga galaxy s24 ultra, ostatnio zaaktualizowałam swój telefon i zamiast one ui 7 dostałam ui 6.9, to jakaś wersja beta czy coś? Chyba że dostanę w późniejszym terminie 7 , że zależy od regionu?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie ma takiej wersji One UI 6.9. Napisz dokładnie jaką wersję oprogramowania otrzymałaś za pomocą poniższej wskazówki. Samsung nie rozpoczął jeszcze aktualizacji One UI 7.

[Poradnik] Jak sprawdzić wersję oprogramowania oraz wariant telefonu?
Przejdź kolejno w telefonie do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu i podaj jakie posiadasz wartości w miejscach czerwonych ramek widocznych na poniższym zrzucie ekranowym.

CSC.jpg

rob_ert
Pioneer
Opcje
0 Like
Tobczi
Explorer
Opcje
Przepraszam jednak muszę zmienić zdanie aktualizacja nic nie zmieniał WiFi dalej nie działa I telefon wciąż się resetuje, wszyscy którzy myślą że za 1500zl warto wymienić plytle główna polecam dopłacić 1500zl za iphona 15 lub pixela 9, nie inwestujcie w ta żałosna firmę, s22 wypalona płyta główna, s24 luszczace się ekrany. Ogólnie nie polecam
0 Like
Tobczi
Explorer
Opcje
Daj mi link albo cokolwiek co potwierdzi że wymienia mi płytę główną w telefonie za darmo i stracą na tym 1500zl jak nie to po prostu cie wyśmieje.
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje

Witam. Jak w temacie. Aktualnie mam poprawki z 1.12.2024. obecnie mamy 2.2.2025 i poprawek brak. Żart czy samsung ma już gdzieś użytkowników modelu 24?

MasterTuti1234
Apprentice
Opcje
Racja, czy to aż takie ważne żeby mieć najnowszego Androida, ważne że jest wspierany i że ma wiele jeszcze funkcjonalności
0 Like