Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme Bluetooth

(Subiect creat la: 09-04-2024 11:03 PM)
343 Vizualizări
8RRR
Apprentice
Opțiuni
Am avut un s22 ultra care nu a avut niciodată probleme pe partea de BT.
Acum am s24ultra pe care imi doresc sa il folosesc pt a asculta muzica de pe yt in masina. 
Conexiunea se face ok, a mers ok aproximativ o luna. De câteva săptămâni, atunci cand intru in mașină telefonul nu se mai conectează automat cu volvo xc90.
In plus, sunt momente in care după câteva minute semnalul audio nu se mai aude. Pur și simplu, pe telefon secundele trec, la fel și pe mașină, si melodia pare ca se derulează normal, insa nu se audr nimic. Daca intru la dispozitiv pe partea de setări Bluetooth și debifez partea de call, muzica își revine instant, insa evident ca nu mai pot primi apeluri. 

De la ce poate fi problema? 
7 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ai putea să faci o resetare din setări de rețea și să refaci din nou asocierea bluetooth in caz de nai făcut până acum. Înainte de asociere restart la telefon.
0 Aprecieri
8RRR
Apprentice
Opțiuni
Asta sterge si istoricul retelelor wifi? Dispozitivele Bluetooth asociate in trecut?
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Da, șterge istoricul retelelot wifi din păcate, plus dispozitive Bluetooth asociate . 1712721918325.jpg
0 Aprecieri
8RRR
Apprentice
Opțiuni
Am rețele wifi din multe locuri, inclusiv din afara tarii. Nu le pot pierde..
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Când ești la mașină conectat, mai poți intra la Bt iar pe numele mașinii sa dau anulare asociere. Asa doar mașina trebuie pusa înapoi, nu tot. Valabil la orice dispozitiv bt.
0 Aprecieri
Benjaminn
Pathfinder
Opțiuni
Am avut și eu aceeași problemă cu Fold 4 - XC60, am șters mașina din setările bt ale telefonului, i-am dat resetare din fabrica sistemului multimedia al mașinii iar după a funcționat. Sper sa ajute 😁
8RRR
Apprentice
Opțiuni
Ia sa încercăm.. Era sistemul Sensus sau noul infotainment cu android?
0 Aprecieri