Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z rysikiem S24 ULTRA

(Temat utworzony: 15-04-2024 11:37 PM)
3278 Wyświetlenia
niedaria
Apprentice
Opcje
Czy ktoś miał podobną sytuację z rysikiem? Telefon kupiony w dniu premiery, a rysik wygląda tak jak na zdjęciu. Wyjęłam go RAZ chwilę po odpakowaniu telefonu, więc jestem w szoku, że tak wygląda... Dodatkowo telefon co jakiś czas kopie lekko prądem.

image

image

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak w tym przypadku proszę reklamować rysik.
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Zdecydowanie tak.

0 Like
m4tekt
Voyager
Opcje
O masakra. Co się z nim stało?!
0 Like
vasirin
First Poster
Opcje
Nic, 2 dni temu korzystałem z rysika. Dziś nawet nie chciał z niego wyjść. I siła udało mi się "to" wyjąć...
0 Like
TenTaki
Troubleshooter
Opcje
Czym go czyściłeś?
0 Like
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Wysoka temperatura albo podczas intensywnego korzystania, ładowania lub zostawiłeś telefon na słońcu, reklamacja szybko i zadanie wymiany telefonu.
0 Like
vasirin
First Poster
Opcje
Tylko i wyłącznie małymi ściereczkami z mikrofibry, nigdy nie mam telefonu brudnego na tyle żeby go myć jakimiś środkami :)...
0 Like
vasirin
First Poster
Opcje
Jest szansa że podczas ładowania? Nigdy nie ładuje telefonu dłużej niż do 80% i tak się zastanawiam czy to ma jakiś sens.. bo wysoka temperatura/intensywne korzystanie. No nigdy jeszcze nie udało mi się nagrzac tego telefonu. Co do reklamacji, złożyłem już. I czekam na odpowiedź będę walczył o wymianę telefonu :smiling-face:
0 Like
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Ładuje zawsze 20-100 nie miałem takiego przypadku żeby tel był gorący itp
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@vasirin Ciężko byłoby zniszczyć lakier w ten sposób temperaturą. Obawiam się, że prędzej uszkodziłbyś telefon. Prędzej spodziewałbym się jakichś chemikaliów, jak chociażby nawet klej UV z ochrony ekranu.