Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z rysikiem S24 ULTRA

(Temat utworzony: 15-04-2024 11:37 PM)
3244 Wyświetlenia
niedaria
Apprentice
Opcje
Czy ktoś miał podobną sytuację z rysikiem? Telefon kupiony w dniu premiery, a rysik wygląda tak jak na zdjęciu. Wyjęłam go RAZ chwilę po odpakowaniu telefonu, więc jestem w szoku, że tak wygląda... Dodatkowo telefon co jakiś czas kopie lekko prądem.

image

image

30 Odpowiedzi
kiniaaaa_b
Student
Opcje
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Szło było zakładane na ekran z klejem UV? Jaką ładowarką telefon ładowany?
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Farba się zważyła ... ktoś to czyścił alkocholem?
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Rysik trochę wygląda jakby pies go dopadł.
Jaka jest historia tego telefonu? Upadł jakoś mocno? Był zamoczony?
0 Like
niedaria
Apprentice
Opcje
Pracuję w domu i ten telefon praktycznie tylko leży, nigdy nie był zamoczony, nigdy nie upadł, ma dopiero 3 miesiące. Patyczek wyjęłam z telefonu raz i to od razu po odpakowaniu, w tedy wszystko było okej. Wczoraj chciałam znowu wyjąć ten patyczek i już się nie dało, był zbyt pofałdowany. Telefon wcześniej lekko kopał prądem ale myślałam, że to normalne skoro jest podłączony do ładowarki. Zgłosiłam problem i odeślę ten telefon, bo to nie jest normalne w sprzęcie za takie pieniądze 🙈
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@niedaria, korzystasz z oryginalnej ładowarki? Smartfon nie powinien kopać prądem. W tym przypadku rzeczywiście najlepiej jest zgłosić się do autoryzowanego serwisu.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

niedaria
Apprentice
Opcje
Tak, korzystam z oryginalnej ładowarki i nie używam ładowania indukcyjnego. Poprzedni telefon to S21 Ultra, kupiony w dniu premiery i do dziś jest w stanie idealnym, dlatego jestem bardzo zawiedziona S24 Ultra 😢
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
czy próbowałaś ładując tel inna ładowarka sprawdzać tel czy ,,kopie" trochę mn nie przekonuje to aby telefon przewodził ładunki elektryczne sam w sobie , raczej widziałbym tu winę w ładowarce nwm może w kablu lub w samym adapterze 🤔
0 Like
Opcje

Ja od kilku dni mam S24 Ultra i od nowości rysik po prosu śmierdzi. Na 2 urządzenia kupione na samsung.com w obu rysik po prostu śmierdzi. Nawet nie wiem jak to opisać ni to spalenizna ni to tani plastik 

W obu tel rysik działa poprawnie i wizualnie nie ma żadnych śladów. Jak tylko otworzyłem pudełko z telefonem to od razu było czuć ten nieprzyjemny zapach. Teraz się to zmniejszyło i nie będę zwracać telefonu. Ale jestem w szoku, mój pierwszy tel z serii ultra i śmierdzący rysik.

+ trzymając ten rysik w ręce cały czas mam wrażenie że zaraz mi się złamie, taki jakiś drobniutki jest 😞

0 Like